Tatilcilerin Dönüş Çilesi Başladı - Son Dakika
Güncel

Tatilcilerin Dönüş Çilesi Başladı

Tatilcilerin Dönüş Çilesi Başladı

Ramazan Bayramı’nın son günü tatilciler evlerine dönmeye başladı.

19.07.2015 15:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ramazan Bayramı'nın son günü tatilciler evlerine dönmeye başladı. Dönüşler nedeniyle Çanakkale kent merkezinde uzun arabalı feribot kuyruğu oluştu.

Çanakkale'de bayramın ikinci günü başlayan geri dönüşler bugünde devam ediyor. Ege bölgesinde tatilini sonlandırıp, evlerine geri dönmek isteyen tatilciler, Çanakkale kent merkezinde arabalı feribot kuyruklarına takıldı. Çanakkale kent merkezinde feribot kuyruğu yaklaşık 2 km'yi bulurken, kavşaklarda görevlendirilen polis memurları şehir merkezindeki yoğunluğu azaltmak adına, araç sürücülerini Lapseki'ye yönlendiriyor.

Demircioğlu Caddesi'nde Manisa Alaşehir'den döndüğünü belirten Mehmet Ali Ünal (30), "Biz 1.5 saattir kuyruktayız ve hala daha kuyruktayız. Bayram yoğunluğu malum, herkes biraz daha dikkatli olursa daha iyi olur" dedi.

Balıkesir'in Altınoluk beldesinden geldiğini belirten Ali Çimen (50), "Altınoluk'tan 1 saatte Çanakkale'ye geldim ama Çanakkale girişinden 4 saatte kent merkezine inemedim. Gemiyi de kaçırdık bir yarım saat daha bekleyeceğiz" diye konuştu. Yol durumunun normal olduğunu da sözlerine ekleyen Çimen, yoğunluğun Çanakkale girişinde arttığını kaydetti.

GESTAŞ A.Ş. yetkilileri Çanakkale'den Kilitbahir'e 4, Çanakkale'den Eceabat'a ise 2 arabalı feribotla hizmet verdiklerini, araç yoğunluğunun da akşam saatlerinde artacağı yönünde açıklamalarda bulundu. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tatilcilerin Dönüş Çilesi Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement