Tavşanlı AK Parti'de "Zafer" Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Tavşanlı AK Parti'de "Zafer" Toplantısı

Tavşanlı AK Parti\'de "Zafer" Toplantısı

Tavşanlı’da oyların yüzde 54.3’ünü alan AK Parti’de Mustafa Güler yeniden başkan seçilirken, parti ilçe teşkilatında “Zafer” toplantısı düzenlendi.

01.04.2014 15:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tavşanlı'da oyların yüzde 54.3'ünü alan AK Parti'de Mustafa Güler yeniden başkan seçilirken, parti ilçe teşkilatında "Zafer" toplantısı düzenlendi. Toplantıda, Milletvekili Vural Kavuncu, Belediye Başkanı Mustafa Güler, İlçe Başkanı Mehmet Demir ve seçilen belde belediye başkanları birer konuşma yaparak kendilerine verilen destekten ötürü teşekkür etti.

49 bin seçmenin sandık başına gittiği Tavşanlı ilçe merkezinde oyların yüzde 54.3'ünü alan AK Parti'de kutlamalar devam ediyor. Tavşanlı İlçe Teşkilatı'nda Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, Belediye Başkanı Mustafa Güler, İlçe Başkanı Mehmet Demir, belde belediye başkanları, Belediye Meclis ve İl Genel Meclis üyeleriyle partililerin katıldığı bir basın toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıda ilk konuşmayı AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Demir yaptı. Konuşmasına, seçilen başkanlara başarılar dileyerek başlayan Mehmet Demir, 30 Mart'ta yapılan seçimlerle Tavşanlı'nın sadece yerel yöneticilerini belirlemekle kalmadığını, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a da sahip çıktığını söyledi.

Demir, "Partimiz bu seçimlerden alnının akıyla çıkmıştır. Partimize destek veren gönüldaşlarımıza, kadın ve gençlik kollarımıza teşekkür ediyorum. Önümüzdeki 5 yıllık süreçte halkımız yerel yönetimde AK Parti farkını hissedecektir. Hizmetlerimiz ve projelerimiz büyüyerek devam edecek. Yapılan hizmetlerle ilgili çalışmalarda bulunan tüm belediye başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Zor günler geçirmek üzereyken tüm Türkiye'de olduğu gibi Tavşanlı, Tunçbilek, Tepecik ve Kuruçaylı vatandaşlarımız milli iradeye sahip çıkmış, Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a güvenmiş ve bu toprakların sahibi biziz demiştir. Bundan sonra da bizlerin üzerine düşen görev, yapılacak olan hizmetlerde milli iradeyi göstermek olacaktır. Bu seçim sürecinde Kütahyamıza gelen Başbakanımız, ilçemizi ziyaret eden bakanlarımız ve milletvekillerimize İlçe Teşkilatım adına teşekkür ediyorum. Belediye Başkanımız Mustafa Güler ve belde belediye başkanlarımıza çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

"TÜRKİYE KAZANDI"

AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu ise yerel seçimlerde kazananın Türkiye olduğunu söyledi.

Kavuncu, yaptığı konuşmada, halkın tercihini yine Ak Parti'den yana kullandığını belirterek, "AK Parti kurulduğundan bu yana milletin önünde verdiği her sınavdan yüzünün akı ile çıkmış ve milletin gönlünde ki yerini bir kez daha herkese göstermiştir. Bu seçimler mahalli idareler seçimi olmaktan çok öte geçmiş; vesayet ve faiz rantı altında, ezilen, sömürülen 3. Sınıf bir dünya ülkesi olan eski Türkiye'mi, demokrasisi her geçen gün güçlenen, tek gücünü milletten alan, ekonomisi her geçen gün daha da güçlenen, dünyada söz sahibi, kalkınan, gelişen, güzelleşen yeni Türkiye'mi seçimine dönmüştü. Bu seçimler bu milletin bütün kirli oyunlara, şantaj, kaset, montaj siyasetine, en mahrem devlet görüşmelerimizi bile dinleme pervasızlığı gösteren paralel ihanete, bozgunculara, çapulculara, darbecilere verdiği en güzel cevaptır. Bu seçimler bu milleti hor gören, aşağılayan, hakaret eden, milli ve manevi değerlerine saygı göstermeyenlere demokrasi içinde gösterdiği bir reaksiyondur, kirli oyun bozulmuştur, muhatapları bundan gerekli mesajı almalıdırlar. Kütahya'mız da bu seçimlerde ülkemizin birlik ve bütünlüğü yönündeki tercihini ve başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a olan desteğini en güzel şekilde gösterdi. Öfke, çatışma, iftira, hor görme ve fitne siyasetine geçit vermedi. Kütahya'mızın gelişimi, dönüşümü ve kalkınması yönünde projelerimize güvendi. İl merkezi ile birlikte 8 ilçemizde AK Parti belediyeciliğini tercih etti. Köylerimiz İl Genel Meclisinde AK Parti ile birlikte hizmete oy verdi. Kütahya'dan Başbakanımıza gururla sunduğumuz bu önemli başarının alınmasında en önemli pay AK Parti çatısı altında yer alan ana kademeler, kadın kollarımız, gençlik kollarımız, delege ve temsilcilerimiz, sandık kurullarımız, AK Parti gönüldaşlarımızındır. Her birine şükran borçluyuz. Bizler bu güveni boşa çıkarmayacağız, daha çok çalışacak daha çok hizmet üreteceğiz. Güzel Kütahya'mızın güzel insanlarını sağlıklı, güvenli, temiz ve bereketli şehirlerde, mekanlarda yaşamaları için gayret göstereceğiz" ifadelerini kullandı.

"TAVŞANLI İÇİN ÇALIŞACAĞIZ"

Kavuncu'nun ardından konuşan Belediye Başkanı Mustafa Güler de bugünden itibaren sadece AK Parti'ye oy verenlerin değil, 68 bin Tavşanlılının belediye başkanı olduğunu vurgulayarak, ayırım yapmadan ilçenin her noktasındaki sıkıntıları çözme adına çalışacaklarını ifade etti.

Güler, "Başbakanımızın aday göstermiş olduğu isimlere vermiş olduğunuz destek ve teveccüh için teşekkür ederim. Bundan sonra size düşen bir görev var. Lütfen seçtiğiniz insanları takip edin. Yerel seçim çalışmalarına başladığımızda ifade ettiğimiz gibi, sataşmadan, birilerine iftira atmadan sadece ve sadece Tavşanlı için yapacaklarımızı konuşarak bu süreci tamamladık. Tavşanlı halkı da göstermiş olduğu teveccühle bu duruşumuzu onayladı. İzlediğimiz politika neticesinde Tavşanlı'da sağduyunun hakim olduğunu görmüş olduk. Bundan sonraki süreçte İlçe Teşkilatımız ve Milletvekilimiz ile 15 günde bir yaptığımız toplantıları daha da sıklaştırarak gecemizi gündüzümüze katarak Tavşanlı için çalışacağız. Biz üzerimize düşen görevlerini yerine getireceğimizi ilan ediyoruz. Bugünden itibaren tek isteğimiz seçtiğiniz insanları o noktada bırakmamaktır. Her daim takip ederek faydalı olup olmadıklarını kontrol edin. Biz halka hizmetin hakka hizmet olduğu düsturuyla hareket ediyoruz. Allah çıktığımız yolda bizleri mahcup etmesin" diye konuştu.

Tunçbilek'ten Belediye Başkanı seçilen Agah Aşkın henüz 5 aydır aktif siyasetin içinde olduğunu hatırlatarak, bu kısa zamanda 15 yıldır farklı bir zihniyetle yönetilen Tunçbilek'i kazanmanın onur ve gururunu yaşadıklarını kaydetti. Çalışmalar esnasında belde teşkilatı, partililer ve Tunçbilek halkından büyük bir destek aldıklarını ifade eden Aşkın, "Türkiye'nin ekonomik anlamda en değerli beldelerinden biri olan Tunçbilek bir köy havasına bürünmüş durumda ve hiçbir yatırım yok. İnşallah merkezi yönetimimizle birlikte önümüzdeki 5 yıllık süreçte Tunçbilek halkını hizmetle tanıştıracağız. Bize destek veren, başkanlık görevine getiren tüm Tunçbileklilere teşekkür ediyorum" dedi.

Agah Aşkan'ın ardından söz alan Tepecik Belediye Başkanı Adnan Korkmaz ile Kuruçay Belediye Başkanı Erhan Demiray da İlçe Başkanı Mehmet Demir başta olmak üzere kendilerine destek veren herkese teşekkür etti.(İÖ-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tavşanlı AK Parti'de 'Zafer' Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement