Tavşanlı'da Recep Tayyip Erdoğan'a Destek Bağışı - Son Dakika
Yerel

Tavşanlı'da Recep Tayyip Erdoğan'a Destek Bağışı

Tavşanlı\'da Recep Tayyip Erdoğan\'a Destek Bağışı

Tavşanlı’da; AK Parti Tavşanlı İlçe Teşkilatı, partililer ve Erdoğan gönüllüleri, 10 Ağustos'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanı Adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim çalışmalarında kullanması için bağış yaptı.

04.08.2014 11:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tavşanlı'da; AK Parti Tavşanlı İlçe Teşkilatı, partililer ve Erdoğan gönüllüleri, 10 Ağustos'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanı Adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim çalışmalarında kullanması için bağış yaptı.

Tavşanlı Ziraat Bankası önünde toplanan grupta Milletvekili Vural Kavuncu, Belediye Başkanı Mustafa Güler, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Demir ve Yönetimi, partililer ve vatandaşlar yer aldı.

Bağış organizasyonunda açıklama yapan Ak Parti Tavşanlı İlçe Başkanı Mehmet Demir, "10 Ağustos'ta yapılacak olan cumhurbaşkanlığı seçimleriyle ilgili, tüm teşkilat mensuplarımız, AK Parti sevdalıları, Erdoğan gönüllüleri olarak, bugün Ziraat Bankasında Cumhurbaşkanı adayımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a destek için birlikteyiz. Milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız, ilçe kadın kolları, gençlik kolları ve teşkilat başkanlarımız, gençlik kolları yöneticilerimiz, tüm Tavşanlı halkı, bugün bu kampanyaya destek verdiler. Herkes; kendi adına, çoluğunun çocuğunun adına, annesinin babasının adına Recep Tayyip Erdoğan'a sahip çıkmak için, millet iradesini burada gösterebilmek adına Tavşanlı da böyle bir kampanyaya katıldı" dedi.

Milletvekili Vural Kavuncu ise, "Bu seçimlerin çok önemli bir özelliği artık olağanüstü koşullarda değil ilk defa doğrudan halk tarafından seçiliyor olması. ve vesayetsiz yeni Türkiye adımlarının da atılacak olması. AK Parti 2001 yılında kurulduğu günden itibaren milletin partisi olmak, millet yanında olmak anlamında hep gayretlerini sürdürmüş, hizmetlerini yürütmüş ve milletin gönlünde de yer etmiş bir partidir. Tabi bunun içerisinde genel başkanımız, başbakanımız, müstakbel cumhurbaşkanımız inşallah recep Tayyip Erdoğan liderliği önderliği bize gösterdiği vizyon ve kurduğu sistemin kuşkusuz büyük önemi var. Bu süre içerisinde ülkemiz çok önemli değişim ve dönüşümleri gösterdi. Biz 10 Ağustosa bu gözle bakıyor, başbakanımız, genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın böyle bir makama seçilecek olması ile birlikte ülkemizin şahlanacağını, en önemli aşamalarının daha geçeceğini yürekten inanıyoruz. Bu anlamda milletimizin bu noktada teveccühü tam. Aslına bakarsınız memlekette neredeyse seçim havası bile yok ama biz bu heyecanı hiç kaybetmedik, bu heyacanı hep taşıyoruz. Kütahya'mızdan, Tavşanlı'mızdan bu anlamda çok yüksek bir oranda destek bekliyoruz" diye konuştu.

Belediye Başkanı Mustafa Güler de, "10 Ağustos; geleceğin Türkiye'sinin yeniden şekillendiği ve dünya üzerinde mazlum milletlerin ayağa kalktığı gün olacak. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan vesayet rejiminden kurtulan ilk cumhurbaşkanı olarak Çankaya köşküne oturacak. Bugün burada Tavşanlı teşkilatı ve Tavşanlı AK Parti gönülleri aynı zamanda Tayyip Erdoğan'ın Çankaya'ya çıkması konusunda içinden geçen duyguları gösterebilmek adına bir toplantı düzenlendi. Bugünden itibaren 10 Ağustos gününe kadar Recep Tayyip Erdoğan'a destek verebilmek adına, sembolik olarak oluşturulmuş hesaba sayısal sonuca ulaşabilmek adına hesaplar açık bulunacak. Yani şuan toplandık, paraları yatırdık işlem bitti anlamında değil, süreç önümüzde ki hafta Cuma günü saat 12'ye kadar devam edecek. Tavşanlı halkının Recep Tayyip Erdoğan'a olan sevgisi malum. Bu anlamda kampanyaya destek veren ve verecek olan herkese teşekkür ediyorum. Türkiye'de ki hiçbir etnik grup ayırım yapmaksızın, dünya üzerindeki mazlumlara karşı yürütülen acımasız tavrın son bulması için 10 Ağustos'ta herkesin destek vermesini istiyorum" ifadelerini kullandı. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tavşanlı'da Recep Tayyip Erdoğan'a Destek Bağışı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement