TBMM Başkanı Çiçek Ağız ve Diş Sağlığı Merkezini Açtı - Son Dakika
Güncel

TBMM Başkanı Çiçek Ağız ve Diş Sağlığı Merkezini Açtı

Tören sırasında, kurdeleyi kesen çocuklardan birinin makası kullanmada zorluk çekmesi üzerine bazı milletvekillerinin "Başkanım makas kesmiyor" sözleri ise gülüşmelere neden oldu.

23.06.2014 16:51  Güncelleme: 16:46

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Ankara Büyükşehir Belediyesi Çocuk Meclisinde yer alan çocuklarla Miadent Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinin açılışını gerçekleştirdi.

Çiçek, başkentte 24 saat hizmet verecek Diş Acil ünitesinin de bulunduğu diş merkezinde, Sedasyon (Uyutma) ve Genel Anestezi bölümlerinin yanı sıra çocuk katını inceledi.

Çocukların ve yetişkinlerin ağız ve diş sağlığıyla ilgili bütün alanlarda, özel olarak düzenlenen katlarda hizmet veren Miadent Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinin açılışına, AB Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, eski bakanlar Recep Akdağ, Binali Yıldırım, Erdoğan Bayraktar, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Salih Kapusuz ile Ekrem Erdem, milletvekilleri, yabancı misyon şefleri ve büyükelçiler de katıldı.

Tören sırasında, kurdeleyi kesen çocuklardan birinin makası kullanmada zorluk çekmesi üzerine bazı milletvekillerinin "Başkanım makas kesmiyor" sözleri ise gülüşmelere neden oldu. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel TBMM Başkanı Çiçek Ağız ve Diş Sağlığı Merkezini Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement