TBMM İdare Amiri Gündoğdu Açıklaması - Son Dakika
Politika

TBMM İdare Amiri Gündoğdu Açıklaması

TBMM İdare Amiri ve AK Parti Ankara Milletvekili Ahmet Gündoğdu, "İmam hatipli olmak iyilikte yarışmak demektir" dedi.

18.01.2016 18:45

TBMM İdare Amiri ve AK Parti Ankara Milletvekili Ahmet Gündoğdu, "İmam hatipli olmak iyilikte yarışmak demektir" dedi.

Gündoğdu, Ankara Gölbaşı Sebahattin Koçak Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Ayfer Yıldırım ile 40 kişilik öğrenci grubunu makamında kabul etti.

Kabulde konuşan Gündoğdu, "İmam hatipli olmak iyilikte yarışmak demektir.

İmam hatipli olmak değerlerine bağlı kalmada, milletine ve mukaddesatına bilinçli bir şekilde sahip çıkmada, sevgi, saygı, merhamet, adalet, işini hakkıyla yapma, hoşgörüyle tüm insanlığı kucaklama gibi hassasiyetlerle yaşamada önde olmak için gayret etmek demektir" diye konuştu.

İki şeye çok önem verilmesi gerektiğini belirten Gündoğdu, bunlardan birincisinin dünyanın hakkını vermek, ikincisinin ise ahireti düşünerek yapılan her şeyden sorumlu olunduğunu unutmadan, bilerek yapmak olduğunu söyledi.

Suriye, Myanmar, Gazze, Filistin ve "Doğu Türkistan" başta olmak üzere birçok yerde Müslümanların sıkıntı çektiğinin altını çizen Gündoğdu, "Tüm dünya mazlumlarının gür sesi olacaksınız, ilim ve teknolojide kendinizi iyi yetiştireceksiniz ve aynı zamanda güzel ahlakla sentezlenince tüm dünyaya adalet dağıtan yarınlarımızın birer devlet büyüğü olacaksınız inşallah" dedi.

TBMM Genel Sekreteri İrfan Neziroğlu da Meclisi gezen öğrencilere kendi deneyimlerini anlatarak, söz sahibi olmak için gayret etmeleri gerektiğini söyledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika TBMM İdare Amiri Gündoğdu Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement