Tded Ekibinden İha Muhabirine Plaket - Son Dakika
Yerel

Tded Ekibinden İha Muhabirine Plaket

Tded Ekibinden İha Muhabirine Plaket

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ’ın Başkanlığını yaptığı Türkiye Dili ve Edebiyatı Derneği (TDED), İhlas Haber Ajansı (İHA) Kırkağaç Muhabiri Hakan Demir’e, başarılı gazeteci plaketi verdi.

05.11.2015 09:40

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ'ın Başkanlığını yaptığı Türkiye Dili ve Edebiyatı Derneği (TDED), İhlas Haber Ajansı (İHA) Kırkağaç Muhabiri Hakan Demir'e, başarılı gazeteci plaketi verdi.

Özdağ'ın şehir dışında olması nedeniyle plaketi, TDED Manisa Şubesi Gençlik Komisyonu Başkanı Taner Adıgüzel, TDED Tanıtım ve Medya Başkanı Hilal Özman ve yönetim kurulu üyeleri takdim etti.

Adıgüzel, "Dernek Başkanımız ve Milletvekilimiz Selçuk Özdağ ile TDED Yönetim Kurulumuzun aldığı karar doğrultusunda, Manisa'mızın yetiştirdiği değerli gazeteci Hakan Demir'e başarılı çalışmalarından dolayı böyle bir plaketi takdim etmeyi düşündük. Kendisine çalışmalarında başarılar diliyoruz" dedi. Hakan Demir ise, "Bu anlamlı plaketi bana layık görmelerinden ötürü başta değerli Milletvekili Sayın Selçuk Özdağ olmak üzere tüm TDED ekibine gönülden teşekkür ediyorum" diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tded Ekibinden İha Muhabirine Plaket - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement