Terminale 11 Kameralı Mobese - Son Dakika
Yerel

Terminale 11 Kameralı Mobese

Terminale 11 Kameralı Mobese

(Özel Haber) Kütahya’nın Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan, yolcular için güvenli bir ortam oluşturmak maksadıyla Şehirlerarası Otobüs Terminaline 11 mobese kamarası yerleştirdiklerini ve bölgedeki her türlü faaliyeti 24 saat izleyerek kayıt altına aldıklarını bildirdi.

07.07.2014 15:12

(Özel Haber) Kütahya'nın Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan, yolcular için güvenli bir ortam oluşturmak maksadıyla Şehirlerarası Otobüs Terminaline 11 mobese kamarası yerleştirdiklerini ve bölgedeki her türlü faaliyeti 24 saat izleyerek kayıt altına aldıklarını bildirdi.

Terminalin değişik bölgelerine yerleştirilen mobesa kameralarının kayıtta kaldığı 24 saatin tamamının görevliler tarafından kayıt altına alındığını ifade eden Başkan Özkan amaçlarının yolcuların güven ortamı içerisinde yolculuk yapmalarını sağlamak olduğunu söyledi.

Uygulama ile vatandaşların can ve mal güvenliğinin yanı sıra günün belirli saatlerinde Ankara, İzmir, İstanbul, Bursa, Uşak, Balıkesir illerinin yanı sıra Manisa'nın Demirci ile Kütahya'nın Emet ve Hisarcık ilçelerine yolcuların taşındığı Simav Şehirler Arası Otobüs Terminalinde önceleri yaşanan bazı olumsuzlukların da önüne geçmeyi hedeflediklerini ifade eden Başkan Özkan, "Belediyemiz tarafından işletilen Simav Şehirler Arası Otobüs Terminalimizin yanında Belediyemize ait Kamyon Garajımızda şimdi 11 mobesa kamerasıyla daha güvenli bir konuma geldi. Giriş ve çıkışlar kontrol altına alındı. Amacımız yolcularımızın güven içinde olmalarını sağlamak" dedi.(MY-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Terminale 11 Kameralı Mobese - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement