Terör Saldırılarına Tepkiler - Son Dakika
Yerel

Terör Saldırılarına Tepkiler

ADANA/ Adana ve Mersin'de çeşitli gruplar, PKK terör örgütünün Hakkari'nin Dağlıca bölgesinde ve Iğdır'da düzenlediği hain saldırıları protesto etti.

09.09.2015 00:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ADANA/ Adana ve Mersin'de çeşitli gruplar, PKK terör örgütünün Hakkari'nin Dağlıca bölgesinde ve Iğdır'da düzenlediği hain saldırıları protesto etti.

Adana'da sosyal medya üzerinden haberleşerek, merkez Seyhan ilçesi Sümer Mahallesi Baraj Caddesi'nde bir araya gelen grup, İstasyon Meydanı'na doğru yürüyüşe geçti.  Gruptakiler, yol boyunca "Şehitler ölmez, vatan bölünmez, "Polise uzanan eller kırılsın" şeklinde slogan attı.

Polis ekipleri, Gazipaşa Mahallesi'nde grubun önünü keserek yürüyüşlerini sonlandırmalarını istedi.

Görüşmelerin ardından grup, şehitler için bir dakikalık saygı duruşunda bulunup, İstiklal Marşı'nı okuduktan sonra dağıldı.

Mersin

Mersin'de ise çeşitli ilçelerde teröre tepki gösterileri düzenlendi.

Mezitli, Silifke ve merkez Akdeniz ilçesi Huzurkent Mahallesi'nde toplanan gruplar bir süre slogan attıktan sonra gittikleri HDP'ye ait bürolara zarar verdi.

Polisin müdahalesiyle dağılan gruplar, daha sonra konvoy oluşturarak kent genelinde tur attı.

Erdemli ilçesinde ise Kargıpınarı Mahallesi'nde toplanan gruplar Mersin- Antalya karayolunu trafiğe kapattı. Eylem sırasında bazı araçların zarar gördüğü öğrenildi.

Güvenlik güçlerinin müdahalesiyle gruptakiler dağıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Terör Saldırılarına Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement