Terör Saldırılarına Tepkiler - Son Dakika
Güncel

Terör Saldırılarına Tepkiler

Başkentte bir araya gelen Çankırılı sivil toplum kuruluşları temsilcileri terör saldırılarını kınadı.

09.09.2015 16:40

Başkentte bir araya gelen Çankırılı sivil toplum kuruluşları temsilcileri terör saldırılarını kınadı.

Çankırılılar Platformu Temsilcisi Fatih Öztepe, Orta Dernekler Birliğinde yaptığı açıklamada, son zamanlarda Türkiye'nin huzur ve güvenliğini tehdit eden terör olaylarını şiddetle kınadıklarını söyledi.

Türkiye'nin huzurunu bozan terör örgütü PKK'nın her zaman karşısında olacaklarını belirten Öztepe, "Bin yıldır düşman ayağının basmadığı Çankırı'nın vatan sevdalısı yarenleri olarak, Anadolu'nun yiğit evlatlarının hain terör örgütleri tarafından şehit edilmesine kayıtsız kalmadığımızı dosta düşmana göstermek için dün olduğu gibi bugün de buradayız. Hainlerin karşısında olacağız" dedi.

Öztepe, terör olayları nedeniyle birçok şehit verildiğini vurgulayarak, şöyle konuştu:

"Son iki ayda aziz milletimiz onlarca evladını şehadet mertebesine uğurlamıştır. Onların kahramanlığı, mücadele azmi ve cesareti, bizlere emin adımlarla geleceğe yürüme gücü verecektir. Gerekirse her birimiz, cepheye gidecek ve terör belası tamamen temizlenene dek bu mücadelede çarpışacağız."

Çerkeş Dernekler Federasyonu Başkanı Durali Karapınar da devlet büyüklerinden, son terörist yok edilene kadar mücadeleyi sürdürmelerini istedi.

Şabanözü Dernekler Federasyonu Başkanı Hüseyin Günay ise sağduyu ve milli birlik çağrısında bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Terör Saldırılarına Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement