TESK Genel Başkanı Havran'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

TESK Genel Başkanı Havran'ı Ziyaret Etti

TESK Genel Başkanı Havran\'ı Ziyaret Etti

Bir dizi program için Balıkesir ve Körfez bölgesine gelen TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken Havranı’da ziyaret etti.

05.04.2016 11:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bir dizi program için Balıkesir ve Körfez bölgesine gelen TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken Havranı'da ziyaret etti. Havran Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Erdal Önder tarafından Esnaf Odası hizmet binası girişinde karşılanan Genel Başkan Bendevi Palandöken'e TESK Genel Başkan Vekili Burhan Aksak, 23. Dönem AK Parti Bursa Milletvekili Mehmet Tuncak, Balıkesir ve Körfez bölgesindeki Oda ve Dernek Başkanları katıldı.

Havran Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Erdal Önder "Havran'da Odamıza ilk defa bir genel başkan geliyor olması bizleri onurlandırdı gururlandırdı. Odamıza kayıtlı yaklaşık 700 üyemiz bulunmakta. Havran'da en çok üyeye sahip Sivil Toplum örgütüyüz. Ahilik teşkilatının düsturlarını günümüze uyarlanan Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu Genel Başkanımız Bendevi Palandöken ve yönetim kurulu üyeleri ile Türkiye'yi ilmik ilmik dokuyarak Esnaf ve Sanatkarların sorunlarını ve çözüm önerilerini yerinde sağlayan bir yönetim oluşturmuşlardır. Ülkemizin menfaatleri doğrultusunda her zaman elini taşın altına koymaktan geri durmayan Esnaf ve Sanatkarların çıkarları gereği kavga değil barış ve sevgi elini uzatan bir Genel Başkana sahip olduğumuz için çok şanslıyız"dedi.

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken Havran'da olmaktan dolayı ayrı bir kıvanç ve mutluluk duyduğunu belirterek "Burası Çanakkale Kahramanı Kocaseyit'in memleketi. Oda Başkanımız Erdal Önder uzun yıllardır görevinin başında başarıyla görevini yerine getirmekte. Yaptığı başarılı çalışmaları takdirle ve gururla takip ediyoruz. Erdal Başkanımız her zaman yanında olduğumuz belirtmek isterim" dedi. Oda Başkanı Erdal Önder,TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken ve beraberindeki heyete Kocaseyit'in tablosunu ve Havran'ın önde gelen ürünleri höşmerim, leblebi ve diğer ürünler ikram edildi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel TESK Genel Başkanı Havran'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement