TSK'nın Arama Kurtarma Faaliyetleri - Son Dakika
Güncel

TSK'nın Arama Kurtarma Faaliyetleri

Sahil Güvenlik ekiplerince, Antalya, İzmir, Muğla ve Aydın ve Çanakkale'de 153 göçmen ile denizde kaybolduğu bildirilen 2 kişinin kurtarıldığı bildirildi.

13.09.2015 13:50

Sahil Güvenlik ekiplerince, Antalya, İzmir, Muğla ve Aydın ve Çanakkale'de 153 göçmen ile denizde kaybolduğu bildirilen 2 kişinin kurtarıldığı bildirildi.

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin dün gerçekleştirdiği arama kurtarma faaliyetlerine ilişkin bilgi verildi.

Buna göre, Antalya Kaş Liman önü Medusa Otel sahilinden iki kişinin denize girerek kaybolduğu bilgisi üzerine Sahil Güvenlik Komutanlığı ekiplerince gerçekleştirilen arama kurtarma faaliyeti sonucunda, iki kişi kurtarıldı.

Öte yandan, gün içerisinde çeşitli bölgelerden gelen ihbarlar üzerine harekete geçen Sahil Güvenlik Komutanlığı ekiplerince, Antalya Kalkan Yılan Adası'nda 8, İzmir Sığacık Teke Burnu açıklarında 37, Muğla Bodrum Turgutreis açıklarında 7, Aydın Didim Tuz Burnu açıklarında 44 ve Çanakkale Ayvacık Müsellim geçidinde 57 düzensiz göçmen kurtarıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel TSK'nın Arama Kurtarma Faaliyetleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement