TÜMSİAD Batman Ekibi, Van İhracat Fuarına Hazırlanıyor - Son Dakika
Yerel

TÜMSİAD Batman Ekibi, Van İhracat Fuarına Hazırlanıyor

TÜMSİAD Batman Ekibi, Van İhracat Fuarına Hazırlanıyor

TÜMSİAD Batman Şubesi, TÜMSİAD desteğiyle gerçekleştirilecek İran İhracat Zirvesi ve Fuarına katılacak.

24.10.2016 14:41

TÜMSİAD Van'a çıkarma yapacak

Van TÜMSİAD desteğiyle gerçekleştirilecek İran İhracat Zirvesi ve Fuarı 27-30 Ekim tarihlerinde kapılarını Türkiye ve İran iş dünyasına açacak.

Ekonomi Bakanlığı himayelerinde ve TÜMSİAD desteğiyle gerçekleştirilecek İran İhracat Zirvesi ve Fuarı 27-30 Ekim tarihlerinde Van Ortadoğu Expo Fuar ve Kongre Merkezi'nde Kapılarını Türkiye ve İran iş dünyasına açacak.

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneğinin (TÜMSİAD) çalışmalarıyla gerçekleştirilen fuar iki ülke devlet zirvesini ve ekonomi çevrelerini de bir araya getirecek.

Dört gün sürecek olan ihracat zirvesinde, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Çiftçi, TÜMSİAD Başkanı Yaşar Doğan, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve ilgili İran Bakanları yer alacak.

Programda, İran'dan 70 firma temsilcisi ve devlet-özel sektör paydaşını bir araya getiren eş zamanlı fuarlar, B2B görüşmeleri, sunum, çeşitli konferanslar ve sektörel çalıştaylar yapılacak.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel TÜMSİAD Batman Ekibi, Van İhracat Fuarına Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement