Tunç ve Yelkenci Bartınspor ile Kahvaltıda Buluştu - Son Dakika
Yerel

Tunç ve Yelkenci Bartınspor ile Kahvaltıda Buluştu

Tunç ve Yelkenci Bartınspor ile Kahvaltıda Buluştu

Bartınspor Yönetim Kurulu üyelerinin düzenlediği kahvaltı programına AK Parti Bartın Milletvekili Adayları Yılmaz Tunç ve Mustafa Yelkenci de katıldı.

06.05.2015 11:21

Bartın spor Yönetim Kurulu üyelerinin düzenlediği kahvaltı programına AK Parti Bartın Milletvekili Adayları Yılmaz Tunç ve Mustafa Yelkenci de katıldı.

Bartınspor Yönetim Kurulu Üyelerinin düzenlediği kahvaltı programında konuşan AK Parti Bartın Milletvekili Adayı Yılmaz Tunç, geçmişte başarıdan başarıya koşmuş ve tarihte sayısız zaferlere imza atmış olan Bartınspor'la gurur ve sevinç duyduklarını belirterek, Bartınspor'u her zaman desteklediklerini ve desteklemeye devam edeceklerini söyledi.

Milletvekili Tunç, toplantıda yaptığı açıklamada, Bartın'da her alanda olduğu gibi spor alanında da özellikle son 2 yılda çok önemli yatırımlar yaptıklarını belirterek, son 2 yıl içerisinde Bartın'a gençlik ve spor alanında 18 milyon 775 bin lira tutarında yatırım gerçekleştirdiklerini söyledi.

"BARTINSPOR'A KALICI ESERLER KAZANDIRDIK"

Milletvekili Tunç, Bartın Kapalı Yüzme Havuzu inşaatının yüzde 70 seviyesinde olduğunu 2015 yılı içerisinde hizmete açılacağını söyledi. Yüzme Havuzu inşaatının hemen yanında da yapımına üç ay önce başlanan ve içerisinde 8 ayrı branşta spor yapılabilecek salon bulunan Bartın Merkez Sporcu Fabrikasının inşaatının da yüzde 50 seviyesine geldiğini belirten Milletvekili Tunç, Amasra Spor Salonu, Bartın Gençlik Merkezi, Ömertepesi Futbol Sahası, Ulus, Kurucaşile, Amasra, Kozcağız, Kumluca, Abdipaşa futbol sahaları, aydınlatma ve tribün yapımlarını tamamladıklarını söyledi. Bartın Stadyumunun doğal çim zemin ıslahını da yaptıklarını belirten Milletvekili Tunç, ayrıca Milli Eğitim Bakanlığı bütçesinden sağladıkları ödeneklerle Kurucaşile lisesi, Abdipaşa lisesi ve Akcamescit ortaokuluna kapalı spor salonları inşa ettiklerini belirtti.

TUNÇ VE YELKENCİYE 74 NUMARALI FORMA

Kendisi için Bartın'ın ve Bartınspor'un bir sevda olduğunu ifade eden Bartınspor yönetim kurulu başkanı. Mehmet Somaklı; "Bartınspor'u yalnız bırakmayarak her zaman yanında olan, Milletvekili Yılmaz Tunç'a desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi. Somaklı, Yılmaz Tunç ve Mustafa Yelkenci'ye 74 numaralı Bartınspor forması hediye etti. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tunç ve Yelkenci Bartınspor ile Kahvaltıda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement