Tuncay Özkan'a Hapiste Zehirli Ayran Vermişler! - Son Dakika
Güncel

Tuncay Özkan'a Hapiste Zehirli Ayran Vermişler!

Tuncay Özkan\'a Hapiste Zehirli Ayran Vermişler!

Almanya'da kök hücre tedavisi gören Tuncay Özkan'ın 'zehirlendiği' kesinleşti. Özkan, "Doktorlar zehirlerin kapalı ayran kutusuna ve soğanın içine konarak verilmiş olabileceğini söylediler." dedi.

19.06.2016 10:17  Güncelleme: 10:57

CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan'ın karaciğeri ve iç organları, 6 yıl kaldığı Silivri Cezaevi'ndeki koşullar nedeniyle hasar görmüş, Özkan Almanya'da kök hücre tedavisi olmuş ve Türkiye'ye dönmüştü. Kendisine uygulanan tedavi nedeniyle aylardır evinden çıkamayan Özkan, hiç kimseyle temas etmeden, maskeyle dolaşarak yaşamaya devam ediyor.

İÇ ORGANLARI TEMİZLENDİ

Almanya'da Özkan'ın iç organları defalarca temizlendi ve 'zehirlendiği' de kesinleşti. Alman doktorlar biri böcek ilacı olmak üzere sadece istihbarat birimlerinin ulaşabileceği nitelikteki iki ayrı radyoaktif madde ile zehirlendiğini saptadı.

TÜM TAHLİL SONUÇLARI VE RAPORLAR ZEHİRLENDİĞİNİ GÖSTERİYOR

Zehirlenme nedeniyle karaciğeri ve organları büyük oranda zarar gören Özkan'ın tahlil sonuçları ve uygulanan tedavinin sonuçları değerlendiriliyor. Özkan'ın tüm tahlil sonuçları ve raporları zehirlendiğini gösteriyor.

"AYRANA ŞIRINGA EDİLDİ"

Özkan Sözcü'ye yaptığı açıklamada "Şu an iyiyim. Giderek daha iyiye de gidiyorum" dedi ve şunları söyledi:

"Almanya'daki doktorlar tahliller sonucu iki ayrı radyoaktif madde buldu. Bir de böcek ilacı. Doktorlar zehirlerin kapalı ayran kutusuna ve soğanın içine konarak verilmiş olabileceğini söylediler. Organlarımdaki tahribat nedeniyle tedavim sürüyor. Hukukçularla görüşüyorum. Elbette ki hukuk mücadelesi vereceğim. Daha sonra da raporlarımı kamuoyu ile paylaşacağım." (Kaynak: Sözcü)

Son Dakika Güncel Tuncay Özkan'a Hapiste Zehirli Ayran Vermişler! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (24)

  • Azazil: Yaşlı teyze lerin cumhuriyet meydanlarıda başlarını zorla actırdığın günleri unutmadık unutmayacağızda... 30 22 Yanıtla
    Zzz: Ne diyon be mal 8 6
  • Zzz: Adam rapor almış. Ne ile zehirlendi o bile belli ama akp li trol ler is başında. Allah belanizi verecek. 13 20 Yanıtla
    Urfali Ibrahim: Lan angut zehiri parellelcilere soracaksin Akp ne alaka 10 7 tırpancı: raporu yazanda senin kafanda ise sorun çözülüyor işte 5 9 niyqzi: Urfa angut o zaman paralelmi vardı akp vardı. 9 0
  • Anti kemalist: Niye gebermemiş 13 16 Yanıtla
  • BEN YEMEM: YAKINDA HELVASI GELİR MASAYA. AMA BEN YEMEM 14 7 Yanıtla
    İsmail: Ziftin pekini ye 1 8
  • BEN YEMEM: BU ADAMIN HELVASINI DAHİ YEMEM. AMA YAKINDA BAŞLARLAR YAPMAYA 14 6 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement