Tuncay Özkan AK Parti Mitingi Fotoğrafı mı Paylaştı? - Son Dakika
Güncel

Tuncay Özkan AK Parti Mitingi Fotoğrafı mı Paylaştı?

CHP'den milletvekili adayı olan Tuncay Özkan'ın, partisinin Kartal'daki mitinginin fotoğrafı yerine AK Parti mitingi fotoğrafı paylaştığı ileri sürüldü.

11.04.2015 20:24  Güncelleme: 20:54

Önceki gün yaptığı açıklamayla CHP birinci, AK Parti ise 3. parti olacak çıkışıyla dikkat çeken Tuncay Özkan Twitter'da tartışılacak bir harekete imza attı.

"KRALINA MEYDAN OKUDUK"

CHP'nin İstanbul Kartal'da yaptığı ve fazla kalabalık olmayan mitingi "Kralına meydan okuduk" diyerek, AK Parti'nin Maltepe'deki 2 milyonluk İstanbul mitinginden fotoğrafla duyuran Tuncay Özkan tepki çekti.

AK PARTİ'NİN MİTİNG FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI

Özkan kendisine ait Twitter hesabından, AK Parti'nin miting fotoğrafını paylaşarak şöyle söyledi: "Kartal'dan korkunun krallarına meydan okuduk! Korkuyu, zalimleri yeneceğiz"

TWEET'İ SİLDİ, YENİ FOTOĞRAF PAYLAŞTI

Tuncay Özkan fotoğrafı paylaştıktan kısa bir zaman sonra takipçileri tarafından uyarıldı, tweet'i silmek zorunda kaldı. Tuncay Özkan dakikalar sonra ise CHP'nin İstanbul Kartal mitinginden yeni bir fotoğraf paylaşarak aynı mesajı yeniden verdi.

Tuncay Özkan AK Parti Mitingi Fotoğrafı mı Paylaştı?
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Tuncay Özkan AK Parti Mitingi Fotoğrafı mı Paylaştı? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (37)

  • Y.G: akp mitinglerine gidilsin diye her gelen kişiye 50 60tl verirrsen, gelmeyen kişileri tehdit ederek işten kovma gibi olayları öne sürerek milleti topluyorlar. İstanbul da miting yapılacaksa yalova ,bursa, izmit , Tekirdağ vb yerlerden Halk otobüslerini sadece mitinge tahsis edip kapıdan kapıya taşıma yapıyorlar. Mitinglerde kullanılan kamera balık gözü kullanılarak 1i 100 yaparak milleti kandırmaya çalışıyorsunuz. Sonra vay efendim neden böyle 4 42 Yanıtla
  • Galip: Bu daha akıllanmamısmı 8 hazıranda kuyrugunuzu kıvırıp gıdersınız 46 0 Yanıtla
  • Galip: Utanmaz kılıcdaroglu sen yerın 7 kat dıbıne gırmelısın 22 11 Yanıtla
  • Drx47: Aç tavuk kendini darı ambarında sanır bunlarla işimiz çok vallahi daha ilk günden Serap görmeye başladılar 32 0 Yanıtla
  • Bernua: Hırsız değiller hiç değilse 3 23 Yanıtla
  • Düşünmeden konuşma: Dış borç 420 milyar oldu ak parti gelmeden 120 milyar idi donumuza kadar borç altındmayız bu yol ve köprüler hep borç para ile yapıldı akıllı olan 6 18 Yanıtla
  • Ömer: fazla içme Tuncay karıştırıyorsun 18 4 Yanıtla
  • halil ak: ayyaş adam ne yaptığını bilmiyor 16 6 Yanıtla
  • yeterrr: zavallılar bol keseden atıyor du yine plan yok proje yok hazıra dağmı dayanır diyen yok 21 0 Yanıtla
  • Ozcan: Vay yandas yalaka basin simdide ne yazacaginiz karar vermissiniz bilene 3 17 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement