Tunceli, Batman, Mardin ve Bingöl'de Beşiktaşlıların Şampiyonluğu Kutladı - Son Dakika
Güncel

Tunceli, Batman, Mardin ve Bingöl'de Beşiktaşlıların Şampiyonluğu Kutladı

Tunceli, Batman, Mardin ve Bingöl\'de Beşiktaşlıların Şampiyonluğu Kutladı

Tunceli,batman, MARDİN, BİNGÖL, (OHA)- BEŞİKTAŞ'ın Süper Lig'de şampiyonluğu kazanması Tunceli, Batman, Bingöl ve Mardin'deki taraftarları tarafından coşku içinde kutlandı.

15.05.2016 23:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tunceli,batman, MARDİN, BİNGÖL, (OHA)- BEŞİKTAŞ'ın Süper Lig'de şampiyonluğu kazanması Tunceli, Batman, Bingöl ve Mardin'deki taraftarları tarafından coşku içinde kutlandı.

Tunceli'de Beşiktaş'ın şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından siyah beyazlı taraftarlar ellerinde bayrakları ve üzerlerinde formalarıyla sokaklara çıkarak şampiyonluğu doyasıya kutladı. Atatürk ve Cumhuriyet mahallesinden yola çıkan yüzlerce araçlık Beşiktaş konvoyu kent merkezindeki Cumhuriyet Meydanı'nda toplandı. Burada meşaleler yakan siyah beyazlı taraftarlar gece boyunca marşlar söyleyerek şampiyonluğa kutladı.

BİNGÖL'DE POLİSLERDE KATILDI

Bingöl'de Beşiktaş taraftarları şampiyonluk kutlamalarını kentin Dörtyol Saat Kulesi önünde toplanarak yaptı. Slogan ve meşaleler eşliğinde şampiyonluk kutlamaları sırasında bir polis zırhlı aracında bulunan bir polis, taraftarlara 'siyah' diye seslendi. Taraftarlar ise polise 'beyaz' diyerek karşılık verdi. 'Şampiyon Beşiktaş' ile biten karşılıklı sloganların ardından taraftarlar kutlama alanında bulunan Çevik Kuvvet polislerinin boyunlarına Beşiktaş atkısı taktı. Kutlamalar sırasında Genç Caddesi üzerinde uzun araç kuyrukları oluştu. Taraftarlar, oluşturdukları araç kuyruklarındaki araçlardan sarkarak sevinçlerini gösterdi.

BATMAN'DA ARAÇ KONVOYU

Batman'da siyah beyazlı taraftarlar kutlamaların kentin Turgut Özal Bulvarı üzerinde toplanarak kutladı. Ellerinde siyah beyazlı bayraklarla birlikte valilik önünden Dörtyol kavşağına kadar davullar çalarak, havai fişeklerle kutlamalarda bulundu. 'Şampiyon Beşiktaş' sloganları atan taraftarların bir kısmı da araçlarla kentte tur atarak şampiyonluk kutlamalarına katıldı.

MARDİN'DE 7'DEN 77'YE KUTLAMA

Mardin'de Beşiktaşlı taraftarlar siyah beyazlı renklerle süsledikleri araçlarıyla kentte şampiyonluk atarak kutlamalarda bulundu. Araçlardan yükselen Beşiktaş marşı ve şarkıları eşliğinde korna çalıp, ellerindeki bayraklarla şehir turu atan 7'den 77'ye farklı yaşlardaki Beşiktaşlılar geç saatlere kadar kutlamaları sürdürdü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tunceli, Batman, Mardin ve Bingöl'de Beşiktaşlıların Şampiyonluğu Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement