Tunceli CHP Tunceli Adaylarından Gövde Gösterisi - Son Dakika
Güncel

Tunceli CHP Tunceli Adaylarından Gövde Gösterisi

Tunceli CHP Tunceli Adaylarından Gövde Gösterisi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tunceli Milletvekili 1'nci sıra adayı Gürsel Erol ile 2'inci sıra adayı Polat Şaroğlu, seçim startını, Pertek ve Hozat İlçeleri'nde yaptıkları çalışma verdi.

20.09.2015 22:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tunceli Milletvekili 1'nci sıra adayı Gürsel Erol ile 2'inci sıra adayı Polat Şaroğlu, seçim startını, Pertek ve Hozat İlçeleri'nde yaptıkları çalışma verdi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun memleketi Tunceli'de, milletvekili adayları Gürsel Erol ile Polat Şaroğlu, yüzlerce araçtan oluşan bir konvoy ile önce Pertek, sonra da Hozat İlçesi'ne giderek burada yaptıkları çalışma ve konuşmalarla seçim startını verdi.

İlk olarak Pertek İlçesi'ne gelen CHP milletvekili adayları Gürsel Erol ve Polat Şaroğlu, ilçede araçlarla tur attıktan sonra Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan kalabalığa hitaben birer kısa konuşma yaparak kendilerini tanıttı.

CHP Tunceli 2'inci sıra adayı iş adamı Polat şaroğlu, burada yaptığı kısa konuşmada, "Bizler 1 Kasım seçimlerinde CHP'yi Tunceli'de birinci parti yapmak ve genel başkanımızın memleketinde 2 milletvekilliğini de kazanmak için yola çıktık ve bunu başaracığız. İş hayatımda gösterdiğim başarıyı artık siyasette, sizinle birlikte daha büyük başarılar çıkararak göstereceğiz" dedi.

Daha sonra konuşan CHP Tunceli 1'inci sıra milletvekili adayı işadamı Gürsel Erol da, CHP'nin Tunceli'de artıkr 1'inci parti olduğunu belirterek, "Şu günlerde bölgede kan akmaya devam ediyor. Bu kanı durdurmak için CHP'nin iktidarı artık şart oldu. Biz barışın, kardeşliğin partisiyiz. 1 Kasım seçimlerinde iktidarın en büyük adayı artık CHP'dir. CHP'nin iktidarında hiçbir annenin gözyaşı akmayacaktır, barış gelecektir, Türkiye'ye barışı biz getireceğiz. Genel başkanımızın memleketinde çok iddialıyız ve Cumhuriyet kenti olan, laikliğin, demokrasinin kenti ilimizde CHP, hem birinci parti olacak, hem de iki milletvekilliğini kazanacaktır. Bunu 1 Kasım'da Türkiye'ye göstereceğiz" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tunceli CHP Tunceli Adaylarından Gövde Gösterisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • ARDIÇLI: HDP EN ÇOK DERSİM HALKINA ZARAR VERİYOR İKİ YILDIR İNSANLARIMIZ GELİYORDU ESNAFIMIZ HALKIMIZDA HUZUR İÇİNDE YAŞIYORDUK BU SEFER CHP GELECEK HDP DERSİMDEN ARTIK ESKİ OYU ALMAYACAK 1 0 Yanıtla

Advertisement