Tunceli Tkp'li Başkan Bahçeli'nin Anlayışını Mahkum Edecek Bir Duruş Sergileyeceğiz - Son Dakika
Güncel

Tunceli Tkp'li Başkan Bahçeli'nin Anlayışını Mahkum Edecek Bir Duruş Sergileyeceğiz

Tunceli Tkp\'li Başkan Bahçeli\'nin Anlayışını Mahkum Edecek Bir Duruş Sergileyeceğiz

Demokratik Haklar Federasyonu (DHF) Tunceli Temsilciliği, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Tunceli ziyaretiyle ilgili olarak basın toplantısı düzenledi.

27.11.2014 17:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Demokratik Haklar Federasyonu (DHF) Tunceli Temsilciliği, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Tunceli ziyaretiyle ilgili olarak basın toplantısı düzenledi. Toplantıya, DHF desteiğiyle Mazgirt ilçesinde ÖDP'den Belediye Başkanı seçilen Tekin Türkel ile Türkiye'nin ilk ve tek Türkiye Komünist Partili (TKP)Belediye Başkanı olan Ovacık Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu'da katıldı.

DHF Tunceli Temsilcisi Tahir Demirtaş, MHP lideri Bahçeli'nin siyasi anlayışının propaganda yapmasına izin vermeyeceklerini belirterek, Çünkü, Davutoğlu'na verdiğimiz cevabı, diğer sistem partilerine verdiğimiz cevabı Bahçeli'ye de aynı şekilde vereceğiz. Bu noktada hiçbir kaygımız hiç bir tereddüdümüz söz konusu değildir. Meşru zemin üzerinden demokratik hak ve taleplerimizi kullanarak alanlarda olacağız. Devlet Bahçeli ve onun siyasi anlayışının Dersim'de propaganda yapmasına izin ve geçit vermeyeceğizdedi.

Demirtaş, yarın Bahçeli'nin ziyareti öncesinde Atatürk Mahallesi'nde toplanarak valiliğe yürüyeceklerini belirtti. Mazgirt Belediye Başkanı Tekin Türkel ise, Biz misafirperveriz. Geçmişte dedelerimiz, annelerimiz bize bir hayırlı misafir nasip olsun derlerdi. Ama, böyle saygısız misafiri bizim kabul etmemiz mümkün değildirdiye konuştu.

TKP'li Ovacık İlçesi Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu da, Bahçeli'nin ziyaretine tepki göstererek, Biz, Başbakan Davutoğlu'nun meydan okuyuşu ile bu meydan okuyuşu gören anlayışı reddederek, geçmişe dair kanlı söylemlerini bugün de sürdüren Bahçeli'nin anlayışını mahkum etmek adına bir karşı duruş sergileyeceğiz. Demokratik mücadelemizi sürdüreceğizdedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tunceli Tkp'li Başkan Bahçeli'nin Anlayışını Mahkum Edecek Bir Duruş Sergileyeceğiz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement