Türk Kızılay'ı Aliağa'da Kan Toplayacak - Son Dakika
Yerel

Türk Kızılay'ı Aliağa'da Kan Toplayacak

Türk Kızılay\'ı Aliağa\'da Kan Toplayacak

Türkiye’nin kan ihtiyacını karşılayan Türk Kızılay’ı, ’Güvenli Kan Temini’ programı kapsamında Aliağa’da gönüllü vatandaşlardan kan toplayacak.

03.11.2015 14:07

Türkiye'nin kan ihtiyacını karşılayan Türk Kızılay'ı, 'Güvenli Kan Temini' programı kapsamında Aliağa'da gönüllü vatandaşlardan kan toplayacak.

Türk Kızılay'ı, 4 Kasım Çarşamba günü 11.00-20.00 saatleri arasında Aliağa Demokrasi Meydanı'na konuşlandıracağı kan bağışı aracı ile gönüllülerinden kan toplayacak. Ege Bölge Kan Merkezi ekipleri tarafından kurulacak olan kan bağışı çadırında, 18-65 yaş arasında, ağırlığı 50 kg üzerinde olan ve önemli bir sağlık sorunu olmayan tüm gönüllüler, yapılan sağlık muayenesinin ardından kan bağışında bulunabilecek.

Öte yandan, Türk Kızılayı Ege Bölge Kan Merkezi Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre, 2014 yılı içerisinde Aliağa'da 3 bin 919 gönüllü bağışçı 5 bin 52 ünite kan bağışında bulundu. İzmir'in ilçeleri arasındaki nüfus yoğunluğuna göre bu rakamlarla Aliağa, yüzde 6 ile İzmir'in kan bağışında en yüksek oranına sahip ilçesi oldu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türk Kızılay'ı Aliağa'da Kan Toplayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement