Türk Kızılayı'ndan Demokrasi Şehitleri İçin Mevlit - Son Dakika
Yerel

Türk Kızılayı'ndan Demokrasi Şehitleri İçin Mevlit

15 Temmuz kalkışmasında tek vücut, tek yürek olarak devlete ve demokrasiye sahip çıkmak için canlarını ortaya koyan şehitler ve Kızılay şehidi Küçükesat Şube Başkanı Serhat Önder için Ankara’da Türk Kızılayı tarafından mevlit okutulacak.

18.08.2016 16:06

15 Temmuz kalkışmasında tek vücut, tek yürek olarak devlete ve demokrasiye sahip çıkmak için canlarını ortaya koyan şehitler ve Kızılay şehidi Küçükesat Şube Başkanı Serhat Önder için Ankara'da Türk Kızılayı tarafından mevlit okutulacak.

Ankara'nın Akyurt, Çubuk, Pursaklar, Mamak, Kalecik, Keçiören ve Altındağ ilçeleri olmak üzere toplam 7 ilçenin merkez camilerinde Mevlid-i Şerif okutulacak. Cuma namazı öncesi başlayacak olan şehitlere saygı programı, namaz sonrasında ikramlarla devam edecek. Türk Kızılayı Ankara Şubesi tarafından organize edilen mevlit programını ilçelerde Kızılay şubelerinin yöneticileri ve gönüllüleri yürütecek. Mamak ilçesindeki Saimekadın Merkez Camii'ndeki programa ise Kızılay üst düzey yöneticilerinin yanı sıra çok sayıda gönüllü katılacak. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türk Kızılayı'ndan Demokrasi Şehitleri İçin Mevlit - Son Dakika


Advertisement