Türkiye'nin En Genç Meclis Üyesi Diyarbakır'dan Seçildi - Son Dakika
Güncel

Türkiye'nin En Genç Meclis Üyesi Diyarbakır'dan Seçildi

Türkiye\'nin En Genç Meclis Üyesi Diyarbakır\'dan Seçildi

30 Mart seçimlerinde Diyarbakır'da meclis üyesi olarak seçilen 1988 doğumlu Engin Derman Türkiye'nin en genç meclis üyesi oldu.

07.04.2014 13:32

30 Mart yapılan mahalli idareler seçimlerinde seçilen Meclis üyeleri de mazbatalarını aldı. Türkiye'nin en genç Meclis Üyesi Diyarbakır'dan seçildi. 1988 Doğumlu 25 yaşındaki Engin Derman Diyarbakır'ın Kayapınar İlçe belediyesine AK Parti'den 11. Sırada belediye meclisi olarak seçildi.

Mazbatasını alarak göreve başlayan Engin Derman tanınmış bir ailenin oğlu olarak siyaset hayatına başlamış en genç meclis üyesi oldu. Meclis üyesi olduğu belediye de daha önce babası 1994 seçimlerin de belediye başkanlığına aday olmuş ancak 26 oy ile kaybetmiş. Babasının aday olup kazanamadığı belediye de meclis üyesi adayı olup seçilen Derman, Türkiye'nin en genç meclis üyesi olma unvanını kazandı. Lise mezunu olan ve geçmişteki yaşadığı rahatsızlıktan dolayı eğitim hayatını sürdüremeyen Derman, İngilizce, edebiyat ve matematik gibi birçok dalda özel eğitimlerle kendini geliştirdiğin belirtti.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Türkiye'nin En Genç Meclis Üyesi Diyarbakır'dan Seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • abdulkadir aygün: bu haber yanlış türkiyenin en genç meclis üyesi samsun dan nazif akın dır 0 0 Yanıtla

Advertisement