Türkiye'ye İnanıyoruz - Son Dakika
Güncel

Türkiye'ye İnanıyoruz

Türkiye\'ye İnanıyoruz

İngiliz turizm devi Thomas Cook'a ait Öger Tours, Hamburg'daki şirket merkezinde düzenlenen basın toplantısıyla yeni kataloglarını tanıtıp, Türkiye turizm pazarındaki gelişmeler hakkında bilgilendirdi.

28.06.2016 09:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İngiliz turizm devi Thomas Cook'a ait Öger Tours, Hamburg'daki şirket merkezinde düzenlenen basın toplantısıyla yeni kataloglarını tanıtıp, Türkiye turizm pazarındaki gelişmeler hakkında bilgilendirdi.

Öger Tours Genel Müdürü Songül Göktaş-Rosati, Türkiye Ürün Müdürü Altan Tarakçı, Kataloglar Sorumlusu Volker Bromund ve Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Kathrin Rüter-Pantzke'nin bilgiler aktardığı toplantıda, son dönemde yaşanan zorluklara rağmen Türkiye'nin hala Almanların en çok tercih ettiği tatil ülkeleri arasında bulunduğuna dikkat çekildi.

MERKEZİNDE İNSAN VAR

Yıllardır hep Türkiye'ye giden sadık bir müşteri kitlesinin bulunduğunu ifade eden Songül Göktaş-Rosati, "Bu müşteri kitlemiz siyasi ve jeopolitik gelişmelerden bağımsız olarak devamlı Türkiye'yi tercih ediyor. Çünkü oradaki tatilin kalite-fiyat cazibesini bildiği gibi, ülkeyle insani ve duygusal bağları çok güçlü. Şirket felsefemizin merkezine insanı koyduğumuz için bu bağlara çok önem veriyoruz. Son dönemde Türkiye'nin İzmir, Bodrum ve Dalaman gibi batı kıyılarına tahminlerin üzerinde artan bir talep var. Bu talebe karşılık verebilmek için üst kalitede otel sayısını artırdık. Ayrıca last minute diye tanımlanan, son anda karar veren müşteriler için geliştirdiğimiz kampanyayla iyi bir ivme yakalayacağımıza inanıyoruz" dedi.

ALTI BÖLGEDE 120 OTEL

Kış sezonunda Almanya'nın 12 hava alanından Türkiye'nin altı farklı bölgesine 143 sefer düzenleyeceklerini söyleyen Altan Tarakçı da 13'ü yeni olmak üzere 120 otelle anlaştıklarını kaydetti. Ege'den Akdeniz'e, Uludağ'dan Erciyes'e kadar cazip fiyatlarla, zevkine göre deniz, kayak veya kaplıca tatili yapma fırsatı sunduklarını söyleyen Tarakçı, özellikle Almanya'da yaşayan Türkiye kökenliler arasında kaplıca otellerin büyük ilgi gördüğünü kaydetti.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Güncel Türkiye'ye İnanıyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement