Uğur Işılak: Sultanbekov AK Parti'den Para Almadı - Son Dakika
Güncel

Uğur Işılak: Sultanbekov AK Parti'den Para Almadı

Uğur Işılak: Sultanbekov AK Parti\'den Para Almadı

AK Parti mitingine katılan Sultanbekov'un para aldığı iddialarına karşı çıkan Uğur Işılak "Bu iddiaların doğruluk payı yoktur" dedi.

24.03.2014 16:01  Güncelleme: 17:15

Yerel seçim çalışmaları kapsamında Başbakan Tayyip Erdoğan, dev mitingde İstanbul Yenikapı'da milyonlara seslendi. Mitingin sonunda Başbakan Erdoğan, Dombra'nın mimarı Arslanbek Sultanbekov'u sahneye çağırarak büyük bir sürpriz yaptı.

SULTANBEKOV AK PARTİ'DEN PARA MI ALDI?

Başbakan Erdoğan'ın davetiyle sahneye gelen Arslanbek Sultanbekov, Erdoğan'la birlikte el ele milyonları selamladı. Dev mitingde coşku bir anda ikiye katladı. Eserinin Uğur Işılak tarafından kullanılmasına karşı çıkan Sultanbekov'un Erdoğan'la birlikte sahneye çıkması çeşitli dedikoduları da beraberinde egetirdi. İddiaya göre; Sultanbekov'un şarkı karşılığı AK Parti'den para aldığı öne sürüldü.

UĞUR IŞILAK'TAN YANIT

Konuyla ilgili iddialara yanıt Uğur Işılak'tan geldi. CNN Türk ekranlarına konuk olan Işılak "Sultanbekov arkadaşımız hakkında ortaya atılan iddiaların doğruluk payı yoktur. İlk zamanlarda karşı çıkmasının sebebi yanlış yönlendirmeyle alakalıydı. Kendisi zaman içinde neyin ne olduğunu gördü. AK Parti'den para aldığı iddiaları asılsızdır" dedi.

İLK BAŞLARDA KARŞI ÇIKMIŞTI

Şarkısının yerel seçimler için Uğur Işılak tarafından Başbakan Erdoğan'a uyarlanmasına karşı çıkan Sultanbekov "Bu, halka mal olmuş bir eser; bu şarkıyı bir partinin seçim kampanyasında kullanmasını etik bulmuyorum." açıklamasını yapmıştı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Uğur Işılak: Sultanbekov AK Parti'den Para Almadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (14)

  • uğur ışıYALAK: yalaKanın -Y-sini unutmuşlar yazarken.ben düzelttim. uğur ışıYALAK. 19 30 Yanıtla
    sinan turan: Ne oldu zorunami gittii hüloggg :) 0 0
  • ulubatlı: Uğur IŞILAK abimize yalaka diyen hadsizler, İnandığı dava uğrunda başbakanı desteklemek yalakalıksa bende yalakalıyım ,ancak menfaati için parti yapısından ödün veren chp mhp için ne diyorsunuz Hocam izindeyiz pensilvanyanın askerleriyiz diye yakında slogan atarlar.... 15 28 Yanıtla
  • Paşa Bey: :Para :Para :Para ;) 26 8 Yanıtla
  • üsküdarlı: tabi bizde enayiyizde yedik ne o babasının oglumu bırakın bu palavraları 23 9 Yanıtla
  • aaa: Bu kadar yalanın içinde hangi sözünüze güveneceğiz 26 5 Yanıtla
  • Serhat: Bir tarafa yaslanmadan sanatını icra etseydinya. Kim dinler kim yüzüne bakardı. Sana yakışır bir de espiri yapacağım. Kim inanır sana; tabiki Kadir İnanır. O' da akil olduğundan. 17 12 Yanıtla
  • Kirkor nalbantian: ARKADAŞ DANSÖZ ASENA GİBİ YOK DİYORDUM ?!, PES DOĞRUSU :S 22 4 Yanıtla
  • antisiyaset: binlerce dansöz varr dımm dımmm 16 6 Yanıtla
  • bozkurt: adamcağızı kandırmışlar belli ki. biz bu müziği sosyal medyada yayınlarken akp.liler faşist, ırkçı diye bizleri suçluyorlardı. herşeyde olduğu gibi bunu da istismar etmeyi başardılar. adamı da kandırmışlar belli ki. para verseler ne olur vermeseler ne olur. 15 6 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement