Uluslararası Satranç Turnuvası - Son Dakika
Spor

Uluslararası Satranç Turnuvası

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Turnuvaya katılan sporculardan detay Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'nün konuşması Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'ye hediye verilmesi Çorum Uluslararası Satranç Turnuvası Çorum Belediyesi ve Türkiye Satranç Federasyonu iş birliğiyle 6 farklı ülke ile Türkiye'den 20 ilden, toplamda 150 sporcunun katıldığı Uluslararası Satranç Turnuvası başladı Çorum Belediyesi ve Türkiye Satranç Federasyonu iş birliğiyle düzenlenen Uluslararası Satranç Turnuvası başladı.

23.05.2016 20:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Turnuvaya katılan sporculardan detay

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'nün konuşması

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'ye hediye verilmesi Çorum Uluslararası Satranç Turnuvası

Çorum Belediyesi ve Türkiye Satranç Federasyonu iş birliğiyle 6 farklı ülke ile Türkiye'den 20 ilden, toplamda 150 sporcunun katıldığı Uluslararası Satranç Turnuvası başladı

Çorum Belediyesi ve Türkiye Satranç Federasyonu iş birliğiyle düzenlenen Uluslararası Satranç Turnuvası başladı.

Atatürk Spor Salonunda yapılan turnuvaya Azerbaycan, Gürcistan, Bulgaristan, Türkmenistan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve Türkiye'den olmak üzere toplamda 150 sporcu katılıyor.

Açılış töreninde konuşan Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, satrancın önemli bir spor olduğunu toplumda yaygınlaştırılması için çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Turnuvaya 6 farklı ülkeden sporcunun katıldığını hatırlatan Külcü, Turnuvaya katılmak üzere Çorum'a gelen tüm sporculara başarılar dileyerek, turnuvada emeği geçenlere teşekkür etti.

Konuşmanın ardından yabancı sporcular Külcü'ye çeşitli hediyeler verdi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'nün ilk hamlesiyle başlayan turnuva 28 Mayıs tarihine kadar devam edecek.

Turnuvaya Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Ali Dinçer ve vatandaşlar katıldı.

Uluslararası Satranç Turnuvası
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Uluslararası Satranç Turnuvası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement