Uşak'ta 3 Bin Kişi Yürüyüşle Terör Lanetlendi - Son Dakika
Güncel

Uşak'ta 3 Bin Kişi Yürüyüşle Terör Lanetlendi

Uşak\'ta 3 Bin Kişi Yürüyüşle Terör Lanetlendi

Uşak'ta 3 bin kişi yürüyüşle terör lanetlendi Uşak'ta belediye öncülüğünde düzenlenen 'Teröre Lanet' yürüyüşüne katılan 3 bin kişi, terörü lanetledi.

10.09.2015 21:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uşak'ta 3 bin kişi yürüyüşle terör lanetlendi

Uşak'ta belediye öncülüğünde düzenlenen 'Teröre Lanet' yürüyüşüne katılan 3 bin kişi, terörü lanetledi. Belediye tarafından dağıtılan Türk bayraklarını yürüyüş boyunca sallayan Uşaklılar, sloganlarla PKK'yı protesto etti.

Uşak Belediyesi tarafından organize edilen teröre lanet yürüyüşü, gün boyu halka anonslarla duyuruldu. Belediye önünde toplanan yaklaşık 3 bin kişiye, belediye Türk bayrağı dağıttı. Saat 17.30'da başlayan yürüyüşte; Ak Partili Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Ak Parti Uşak Milletvekili Mehmet Altay, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Nacar, milletvekili aday adayları ve atlarıyla ciritçiler de yer aldı. Terör örgütü aleyhine sloganlar atan topluluk, Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı önüne yürüyüşü bitirdi. Şehitler adına bir dakikalık saygı duruşunda bulunan grup, İstiklal Marşı okudu.

BAŞKAN CAHAN: "TERÖRE LANET OLSUN"

Halka seslenen Başkan Cahan, "Uşak olarak dünyaya terörü lanetlediğimizi en güzel şekilde gösterdik. Biz bu vatanı bu memleketi ecdadımızdan emanet aldık. Bizden sonraki nesle de bölünmeden parçalanmadan teslim edeceğiz. Başta Mustafa Kemal Paşa olmak üzere bugüne kadar bu devlet, bu vatan, bu millet uğruna kanını dökerek şehit olanları rahmetle anıyoruz. Allah birlik ve beraberliğimizi daim etsin. Aramıza fitne sokmasın. Teröre lanet olsun. Terörden beslenenlere lanet olsun. Terörü destekleyenlere lanet olsun. Ülkemizde bir oyun oynanıyor. Tüm dünyanın göz bebeği olan Türkiye'yi bölmek ve parçalamak istiyorlar. Bizler Çanakkale'de Kurtuluş Savaşı'nda omuz omuza savaşarak 7 düveli memleketimizden kovduysak, yurdumuzu parçalamak isteyen devlet ve millet düşmanlarına, PKK terör örgütüne fırsat vermeyeceğiz. Kanımızın son damlasına kadar bu memleketi savunmaya devam edeceğiz" dedi.

ŞEHİTLERE DUALAR EDİLDİ

Ardından Kuran'dan bölümler okundu; şehitler için dualar edildi. Bazı vatandaşlar, gözyaşlarını tutamadı. Uşak Belediyesi tarafından şehitler için lokma döktürülerek vatandaşlara dağıtıldı. Grup, bir süre sonra sessizce dağıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Uşak'ta 3 Bin Kişi Yürüyüşle Terör Lanetlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement