Üzülmez'den CHP ve MHP'ye Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Üzülmez'den CHP ve MHP'ye Ziyaret

Üzülmez\'den CHP ve MHP\'ye Ziyaret

Ak Parti, CHP ve MHP il ve ilçe başkanlarını Sukay' da ağırlayan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, bu kez de Ak Parti İlçe Başkanı ve meclis üyeleri ile birlikte de CHP ve MHP Kartepe İlçe Başkanlıklarını ziyaret etti.

29.08.2016 15:54  Güncelleme: 15:56

Türkiye Cumhuriyeti'ni yıkmaya yönelik FETÖ/ PDY terör örgütünün yapmaya kalkıştığı darbe teşebbüsü Türk Milleti'nin kararlı duruşu ile geri püskürtülürken, hain FETÖ/PKK/PYD yapılanmaları da kalleşçe eylemlerine devam ediyor.

Son olarak Şırnak Cizre'de polis kontrol noktasına teröristlerce düzenlenen bomba yüklü bir kamyonla yapılan intihar saldırısı sonrasında 11 polisimiz şehit olurken, 3'ü sivil 4'ü ağır 78 kişi de yaralanmıştı. Tüm bu kalleşçe saldırılar ve 15 Temmuz'da yapılan kanlı darbe girişimi ile kenetlenen ve muazzam bir reaksiyon gösteren vatandaşlar, sonrasında da ülke geneli ortaya çıkan birlik ve beraberlik ortamı, günden güne güçlenmeye devam ediyor.

Devlet kadroları başta olmak üzere, bu hain terör örgütünün sızdığı resmi, sivil her türlü kurum ve kuruluşlardan FETÖ mensubu hainleri ve Suriye sınırımızdaki tehdit unsurlarını temizleme mücadelesi devam ederken; geçtiğimiz günlerde Ak Parti, CHP ve MHP il ve ilçe başkanlarını Sukay' da ağırlayan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, bu kez de Ak Parti İlçe Başkanı ve meclis üyeleri ile birlikte de CHP ve MHP Kartepe İlçe Başkanlıklarını ziyaret etti.

Üzülmez: Şehitlerimizin anısına birliğimize sahip çıkacağız

Ziyaretler de tüm kanlı terör örgütlerine karşı iktidarı ve muhalefeti ile tek vücut olarak mücadele etmenin öneminin vurgulayan Başkan Üzülmez, "Ülkemizin içinden geçtiği bu hassas dönemde iç çatışmaların ve ayrışmaların yaşanmasını hevesle bekleyen iç ve dış düşmanlarımız var. Dünya ve Avrupa kamuoyunun tavrı ortada. Bizler farklı düşüncelerimize rağmen birbirimize saygı duyarak, birliğimizden taviz vermiyoruz. Muhalefet partilerimizin saygıdeğer Genel Başkanları, yönetimleri ve bu partilere gönül veren vatandaşlarımız ilk günden itibaren tavrını açık ve net olarak Türk Milletinin ve Hükümetimizin yanında durarak göstermiştir. Ulusal boyutta sağlanan bu birlikteliği devam ettirmek ve güçlendirmek, kaybettiğimiz şehitlerimizin anısına boynumuzun borcudur. Hepimiz başka Türkiye'nin, olmadığını çok iyi biliyoruz. CHP Genel Başkanı Sn. Kılıçdaroğlu'na Artvin yolculuğu sırasında yapılan saldırıyı şiddetle kınıyor, kendisine ve tüm CHP camiasına geçmiş olsun diyorum." Dedi.

Muhalefet : Söz konusu vatansa gerisi teferruattır

Başkan Üzülmez'i ve Ak Parti Kartepe heyetini ağırlayan CHP Kartepe İlçe Başkanı Cumhur Karakadılar ve MHP İlçe Başkanı Murat Kalender de ziyaretlerine gelen heyete teşekkür ederken, "Söz konusu vatansa gerisi teferruattır. Her kim olursa olsun, vatanın bölünmez bütünlüğü kasttetmeye çalışırsa, siyasi görüşlerimiz ne olursa olsun kanımızın son damlasına kadar bir ve beraber olarak mücadele etmeye hazırız" mesajını verdiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Üzülmez'den CHP ve MHP'ye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement