Vali Büyükersoy, Malazgirt'te - Son Dakika
Yerel

Vali Büyükersoy, Malazgirt'te

Vali Büyükersoy, Malazgirt\'te

Vali Vedat Büyükersoy, yapımı devam eden Malazgirt Öğretmenevi ve Meslek Yüksekokulunda incelemelerde bulundu.

07.10.2013 14:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vali Vedat Büyükersoy, yapımı devam eden Malazgirt Öğretmenevi ve Meslek Yüksekokulunda incelemelerde bulundu.

AK Parti Muş Milletvekili Muzaffer Çakar ve Malazgirt Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy ile öğertmenevi ve meslek yüksekokulu inşaatını gezen Vali Büyükersoy, çalışmalarla ilgili müteahhit firma yetkililerden bilgi aldı.

Her iki binanın açılışının, 24-25 Ekim tarihlerinde Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'ın katılımıyla yapılacağını vurgulayan Büyükersoy, özellikle kentteki öğretmenlerin bu tür sosyal mekanlara ihtiyacı olduğunu ifade etti.

Türkiye'de öğretmenevi yapımının bittiğini ancak Muş'ta halen inşa çalışmalarının devam ettiğini anlatan Büyükersoy, ilçede görevli öğretmenlerin nezih ve konforlu bir ortamda kalmasını sağladıklarını söyledi.

Meslek Yüksekokulunun da Bakan Çağlayan tarafından yaptırıldığına işaret eden Büyükersoy, Çağlayan'ın ayrıca annesi ve babası adına Muş merkezde bir cami yaptırdığını dile getirdi.

Malazgirt ve Muş'a yaptığı hizmetlerden dolayı Bakan Çağlayan'a teşekkür eden Büyükersoy, "Keşke bütün Muşlu hemşerilerimiz Muş'tan çıktıktan sonra Zafer Çağlayan bakanımız gibi Muş'a hayrat yaptırsa, hizmet etse" dedi. - Muş

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Vali Büyükersoy, Malazgirt'te - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement