Muş Vali'si Yavuz'dan Köylere Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Muş Vali'si Yavuz'dan Köylere Ziyaret

Muş Vali\'si Yavuz\'dan Köylere Ziyaret

Muş Valisi Seddar Yavuz, merkeze bağlı Eralanı, Eğirmeç, Ortakent, Özdilek, Karakuyu ve Arpayazı köyleri ile Kızılağaç beldesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

15.02.2017 15:08  Güncelleme: 15:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muş Valisi Seddar Yavuz, " PKK, DEAŞ, FETÖ ve DHKP-C, adı ne olursa olsun tüm terör örgütlerinin ana kumanda masasına oturanlar aynı güçlerdir" dedi.

Vali Seddar Yavuz, kurum müdürleriyle birlikte merkeze bağlı Eralanı, Eğirmeç, Ortakent, Özdilek, Karakuyu ve Arpayazı köyleri ile Kızılağaç beldesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyarette vatandaşların sorunlarını dinleyen Vali Seddar Yavuz, yoğun iş temposu nedeniyle her zaman vatandaşlarla bir araya gelemediklerini söyledi. Vatandaşların sorun ve sıkıntıları dinlemek için köyleri ziyaret ettiğini ifade eden Vali Yavuz, "Sorunları nasıl çözeriz, neler yapabiliriz? Diye sizlerle bir araya gelmeye özen gösteriyorum. Hizmet ve yatırım bakımından her geçen gün daha iyiye gidiyoruz. Ama hala eksiklerimiz var. Bu eksikleri ve sorunları inşallah hep beraber ortak akıl ile çözeceğiz. Bütün kurum müdürlerimiz şu an burada. Onları da getirdim ki, ihtiyaçlarınızı ve sorunlarınızı hep beraber görüşerek çözmeye çalışalım" dedi.

Ülkenin Cumhurbaşkanının liderliğinde çok iyi bir mesafe aldığını belirten Yavuz, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Artık yatırım ve hizmet konusunda iyi bir yere geldik. Türkiye Cumhuriyeti Devleti kaynak konusunu Allah'a çok şükür büyük ölçüde çözmüştür. Eğer bir eksik ve kusur varsa, bu eksiklik ve kusur bizimdir, devletimizin değildir. Şu anda gönül coğrafyamız kan ve gözyaşıyla imtihan oluyor. Her gün yüzlerce, hatta binlerce insan ölüyor. Suriye'de, Irak'ta, Yemen'de ve Libya'da Müslüman katledilirse batı için bir anlam ifade etmiyor ve sadece istatistikten ibaret kalıyor. Bizim Avrupa'daki anlayıştan farkımız ise, biz insana insan diye bakıyoruz, inancına bakmıyoruz. İster Müslüman, ister Hıristiyan, ister Yahudi, kim zulme uğrarsa uğrasın biz Yüce Yaradan'ın en mükemmel yarattığı varlık olan insana yapılan her türlü zulme ve yaşam hakkına yapılan saldırıyı kınıyoruz. Etrafımızda bu kadar kan ve gözyaşı varken, biz diyoruz ki bir olalım, beraber olalım ve sorunlarımızı konuşarak çözelim. İnşallah bu şehirde birlik ve kardeşliğimizi pekiştireceğiz. Terör örgütleri eli ile terbiye edinmek istenen ülkemizi kurtaracağız ve bu hainlerin eline teslim etmeyeceğiz. Çünkü PKK, DEAŞ, FETÖ ve DHKP-C, adı ne olursa olsun tüm terör örgütlerinin ana kumanda masasına oturanlar aynı güçlerdir. Terör bir insanlık suçudur ve inancımıza göre insan katletmek en büyük günahtır. Bu taşeron örgütlerle, bu küresel güçlerin kullandığı hain çeteler hepsi birer birer tasfiye olacak. Biz kutlu yürüyüşümüze devam edeceğiz. Allah'ın izniyle Müslümanlara ve tüm mazlumlara gölge olmaya, onları korumaya-kollamaya devam edeceğiz. Allah'a hamdolsun ki bu ülke bunu ilk defa böyle yapmıyor, yüzyıllardır böyle yaptı ve yapmaya da devam edecektir. Biz büyük bir milletiz, büyük bir devletiz. Çünkü biz insanları öldürmeyi değil, insanları yaşatmayı hedef edinen bir medeniyetin mensuplarıyız. Dün küffarın karşısında dimdik durduk bugünde duracağız ama bunun şartı bölünmemektir, bir ve beraber olmaktır." - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muş Vali'si Yavuz'dan Köylere Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement