Valilik Personeli ve Basın Mensupları, Öğretmenleri Gününde Üzdü - Son Dakika
Güncel

Valilik Personeli ve Basın Mensupları, Öğretmenleri Gününde Üzdü

Valilik Personeli ve Basın Mensupları, Öğretmenleri Gününde Üzdü

Öğretmenler Günü münasebetiyle Valilik personeli ve basın mensuplarından oluşan futbol takımı, öğretmenlerden oluşan takımı 6-3 gibi farklı bir skor ile yendi.

25.11.2014 00:06

24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinatörlüğünde Diyarbakır Atatürk Stadyumu'nda Valilik personeli ve basın mensupları ile öğretmenler ve Gençlik ve Spor Müdürlüğü personelinden oluşan iki takım arasında futbol müsabakası düzenlendi.

Müsabakaya, Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy'un yanı sıra Vali Yardımcıları Mimar Sinan Batmaz, Mehmet Demir, Mustafa Can, İl Milli Eğitim Müdürü Adnan Hurata, Gençlik ve Spor İl Müdür'ü Mehmet Demir ve öğretmenler katıldı. Müsabaka öncesi Vali Yardımcısı Mehmet Demir'in öğretmenlere çiçek takdim etmesinin ardından bir konuşma yapan Vali Aksoy:

"Öğretmenler Gününü bu sabah yaptığımız törenle kutlamaya başladık. Öğretmenlerimiz geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızı yetiştiren arkadaşlarımız. Bu anlamda çok önemsediğimiz bir meslek grubu. Bu günde öğretmenlerimizi daha iyi anlamak, onların bu gününü kutlamak adına çeşitli etkinlik düzenleniyor. Bugün de burada öğretmenlerimizin ve diğer kamu kurumlarımızın ortaklaşa düzenlediği bir spor etkinliği var. Bu etkinliği gerçekleştirmek üzere bir aradayız. Bu organizasyonda emeği geçen bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Yaşamını kaybetmiş, görevi başında şehit düşmüş bütün öğretmenlerimizi de rahmetle anıyorum. Emekli olanlara sağlık ve sıhhat diliyorum. Görevi başındaki bütün öğretmenlerimize de teşekkür ediyor, öğretmenler günlerini kutluyorum"

Müsabaka öncesi her iki takımın aynı karede yer aldığı toplu fotoğraf çekiminin ardından Vali Hüseyin Aksoy'un başlama vuruşuyla başladı. Vali Yardımcısı Mehmet Demir'in futbol resitali sunduğu müsabakada, Valilik ve il basın mensuplarından oluşan takım 6-3 kazandı.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Valilik Personeli ve Basın Mensupları, Öğretmenleri Gününde Üzdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement