Voleybol - Son Dakika
Yerel

Voleybol

Şahinbey Belediye Gençlik spor Voleybol küçük erkek takımı, Türkiye yarı finallerinde.

06.05.2014 12:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şahinbey Belediye Gençlik spor Voleybol küçük erkek takımı, Küçük Erkekler Voleybol Grup maçlarında Türkiye yarı finallerine yükseldi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Gaziantep'in ev sahipliğinde gerçekleştirilen turnuvaya, Hatay, Adana, Osmaniye ve Mersin'den voleybol takımlarının katılmaya hak kazandı.

Turnuva başlamadan Adana ve Hatay'ın çekilme kararı grup maçlarında, Şahinbey Belediye Gençlik spor Voleybol küçük erkek takımı, Osmaniye Düziçi İstiklal Orta Okulu ile Mersin Tarsus Güney Yıldızlar takımı eşleşti.

Her iki takımı da yenerek grubu birinci tamamlayan Şahinbey takımı, Türkiye yarı finallerine katılmaya hak kazandı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen kulüp menajeri Erol Göbelek, kısa süre önce kulübün "A takımının" 1. Lige yükseldiğini belirterek, altyapıya önem verdiklerini vurguladı.

Antrenör ve altyapı kadrosunda önemli gelişmelere imza attıklarının altını çizen Göbelek, şunları kaydetti:

"Bugün burada aldığımız bu başarıyla bunun sonuçlarını görmekteyiz. Amacımız altyapımızı güçlendirip ileri ki yıllarda kendi ilimizden takımımıza önemli oyuncular yetiştirmek olacak. Ayrıca grup birincisi olarak Türkiye yarı finallerine yükselen başta antrenörlerimizi ve de sporcularımızı kutluyorum." - Gaziantep

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Voleybol - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement