Wired Modanisa.com'u Haftanın Startup'ı Seçti - Son Dakika
Güncel

Wired Modanisa.com'u Haftanın Startup'ı Seçti

Wired Modanisa.com\'u Haftanın Startup\'ı Seçti

Muhafazakar giyimin Türkiye'deki lider markası modanisa.com, yabancı basının da ilgi odağı haline geldi.

29.01.2015 10:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muhafazakar giyimin Türkiye'deki lider markası modanisa.com, dünyanın en önemli teknoloji ve yaşam dergilerinden biri olan Wired'ın 26 Ocak sayısında haftanın startup'ı seçildi.

2011 yılında kurulan, bugün 57'den fazla ülkeye sunduğu 30 bin çeşit ürün ve 300'ü aşkın marka ile Türkiye'nin ilk ve dünyanın ise; en büyük muhafazakar giyim alışveriş sitesi olan modanisa.com, yabancı basının da ilgi odağı haline geldi.

Amerika'dan sonra İngiltere, İtalya, Almanya ve Japonya'da da geniş bir okuyucu kitlesi ile buluşan teknoloji ve yaşam dergisi Wired, 26 Ocak sayısında bu haftanın girişimcisi olarak modanisa.com'u seçti.

22 tasarımcı, 300 marka

www.wired.co.uk tarafından seçilen modanisa.com'a geniş yer verilen haberde, sitenin kuruluş sürecine de değinildi. 22 tasarımcı ve 300'ü aşkın marka ile tesettürlü kadınlara hitap eden sitenin Aslanoba Capital'den iki kez yatırım aldığına dikkat çeken Wired dergisi, modanisa.com'un müşteri sıralamasında dördüncü sırada İngiltere'nin olduğunu da vurguladı.

Haberde sitenin kurucularından Kerim Türe ile geniş bir röportaja da yer verildi. Türe dergiye verdiği röportajda, modanisa.com'un Türkiye'deki konumundan dolayı hızla büyüdüğünü belirterek, "İslami modanın en önemli müşterileri İran, Mısır, Suudi Arabistan, Fransa ve Birleşik Arap Emirlikleri Türkiye'e iki-üç saatlik uçuş mesafesinde. Bizim üretim kalitemiz yüksek ve kumaşlarımız çok kaliteli" dedi.

Sitenin yurt dışı satışlarının da çok fazla olduğunu söyleyen Türe, Avrupa'ya 48 saatte ürün teslimi yaptıklarını belirtti. modanisa'dan önce tesettür giyimdeki yüksek fiyatlardan dolayı Türk kadınlarının alışveriş yaparken sınırlandıklarını söyleyen Türe, modanisa.com ile bu sınırların kalktığını da sözlerine ekledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Wired Modanisa.com'u Haftanın Startup'ı Seçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement