Yabancı Ülke Çocukları Demre'de - Son Dakika
Yerel

Yabancı Ülke Çocukları Demre'de

Yabancı Ülke Çocukları Demre\'de

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için Türkiye’ye gelen yabancı ülke çocukları, Antalya’nın Demre ilçesine geldi.

20.04.2015 17:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için Türkiye'ye gelen yabancı ülke çocukları, Antalya'nın Demre ilçesine geldi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için Türkiye'ye gelen yabancı ülke çocukları, Demre'de Belediye Başkanı Süleyman Topcu ve İlçe Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman'ı ziyaret etti. İlçeye gelen Romanya, Bulgaristan, Kırgızistan, Gürcistan ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti gibi 8 ülke çocuklarının Demre'de üç gün konuk olacağını belirtildi.

Belediye Başkanı Süleyman Topcu, kendisini ziyaret ederek çeşitli hediyelere veren çocukları ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını belirterek, "Sizleri ilçemizde görmekten çok mutluyuz. Umarım sizler de memnun kalırsınız. Dünyada bir çok ülke çocukları, savaş nedeniyle sıkıntılı günler yaşıyor. Sizlerin savaş olmayan bir dünyada yaşamanızı temenni ediyorum. Giderken ülkelerinize ve ailenize bizden selam götürün." - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yabancı Ülke Çocukları Demre'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement