Yaralı, İnsan Zinciriyle Kurtarıldı - Son Dakika
Güncel

Yaralı, İnsan Zinciriyle Kurtarıldı

Yaralı, İnsan Zinciriyle Kurtarıldı

Adana'da, mıcır kaplı yolda kontrolden çıkıp 60 metre derinliğindeki uçuruma yuvarlanan otomobilde bulunan Ayşe Aydın yaşamını yitirdi.

19.06.2013 11:04  Güncelleme: 11:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kaza, dün akşam merkez Çukurova İlçesi'nin Topallı Köyü'nde Acı Dere Mevkii'nde meydana geldi. Çatalan Barajı'ndan şehir merkezine gelen K.Ö. yönetimindeki otomobil, iddiaya göre aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu kontrolden çıktı. Mıcır kaplı yoldaki viraj alamayan otomobil, 60 metre derinliğindeki Acı Dere'ye uçtu. Takla atıp ağaçlara çarparak dere yatağına düşen otomobilde emniyet kemeri takılı olmadığı için camdan fırlayan Ayşe Aydın, olay yerinde öldü. Yaralanan K.Ö. de otomobile sıkıştı.

Kazayı gören vatandaşlar, durumu 112 Acil Servis'e bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağaçların arasındaki yaralıya müdahale edemeyince itfaiye ve jandarma ekipleri çağrıldı.

Adana Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi ve Arama Kurtarma ekibi görevlileri, olay yerine gelerek yaralıyı kurtarma çalışması başlattı. İp merdiven ve halat ile yaralının yanına inen itfaiye görevlileri, sedyeye bağladıkları yaralıyı kurtarmak için yoğun çaba harcadı. Jandarma, sağlık ekipleri, itfaiye ve olay yerinde toplanan sivil vatandaşlardan insan zinciri oluşturuldu.

Boş bira şişelerinin bulunduğu otomobilde sıkıştığı yerden kurtarılan yaralı K.Ö., 60 metrelik uçurumdan çekilerek yukarıya çıkartıldı.

Hayati tehlikesi bulunmayan K.Ö., yapılan ilk müdahalenin ardından Doktor Aştım Tüfekçi Çukurova Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısı'nın yaptığı incelemenin ardından Ayşe Aydın'ın cesedi ise otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.Bu arada Ayşe Aydın'ın olay yerinde çalan cep telefonuna bakan bir jandarma uzman çavuşun arayan kişiye, "Bu telefonun sahibi trafik kazası geçirdi. Ben jandarmayım, yakını iseniz buraya gelmeniz gerekiyor. Çünkü kendisi eks (öldü) oldu' diye haber verdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yaralı, İnsan Zinciriyle Kurtarıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement