Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

Yerel Seçimlere Doğru

CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Lütfü Savaş, seçim çalışmaları kapsamında Altınözü ilçesine bağlı köylere ziyaretlerde bulundu.

06.02.2014 11:56  Güncelleme: 12:02

CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Lütfü Savaş, seçim çalışmaları kapsamında Altınözü ilçesine bağlı köylere ziyaretlerde bulundu.

İlçeye bağlı Oymaklı, Babatorun, Yolağzı, Kansu, Mayadalı, Boynu Yoğun, Kamberli ve Kozkalesi köylerinde bir dizi temaslarda bulunan Savaş, köylülerle sohbet etti.

Savaş, yaptığı konuşmada, Hatay'ın hizmet çıtasını yükselterek, ilin her noktasında hizmeti hissettireceklerini belirtti.

Hatay'ın, Akdeniz'de ilk 5 il arasına gireceğini ifade eden Savaş, şöyle devam etti:

"Büyükşehir için iki yıldır hazırlandık ve çalışmalarımızı tamamladık. Antakya'da 5 yıldır belediye başkanı olarak görev yaparak tecrübe kazandık ve hizmet ürettik. Alt yapı, üst yapı çalışmalarımız ile, sportif ve kültürel etkinliklerimiz ile Antakya'yı mega köy görüntüsünden kurtarıp, mega şehir haline getirdik. Şimdi bu tecrübelerimiz ile Büyükşehir belediye başkanlığına adayım. Memlekete faydalı olacak kişi bu göreve gelsin. Hatay'ı tüm dinamikleri ile güçlendireceğiz. Şehri geleceğe taşımak için hazırız. Tüm şehre hizmet etmek istiyoruz."

Savaş, önce huzur ve sonra hizmet için aday olduğunu dile getirerek, toplumsal barışı, huzuru ve bütünlüğü sağlamak için çalıştıklarını ve bunu başardıklarını söyledi.

Savaş'ın köy ziyaretlerine CHP Hatay Milletvekili Hasan Akgöl, CHP ilçe teşkilatı üyeleri, partililer eşlik etti. - Hatay

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement