Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

AK Parti İzmir Milletvekili Aşlık: "İzmir 1414 Projelerimizi hayata geçirmeyi bizden başka siyasi parti yapamaz. Onların ne gücü ne de akılları bu projeleri yapmaya yetmez"

26.02.2014 13:45

AK Parti İzmir Milletvekili Ali Aşlık, "İzmir 1414 Projelerimizi hayata geçirmeyi bizden başka siyasi parti yapamaz. Onların ne gücü ne de akılları bu projeleri yapmaya yetmez" dedi.

Aşlık, Bergama Belediye Başkan adayları Hasan Şahin ve meclis üyesi adayları ile sivil toplum örgütlerini ziyaret ederek Bergama'nın önemli sorunlarını görüştü.

İlk olarak AK Parti Bergama İlçe Başkanlığı binasına gelen Aşlık, burada Bergama Belediye Başkan adayı Hasan Şahin ve partilerle görüşerek seçim çalışmaları hakkında bilgi aldı. 30 Mart Yerel Seçimlerinin önemine değinen Aşlık, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım'ın öncülüğünde hayata geçirilecek projelerle İzmir'in Türkiye'nin bir numaralı ili haline geleceğini söyledi.

Aşlık, İzmir ve ilçelerinde yapılacak projelerin bu zamana kadar hiçbir siyasetçinin cesaret edemediği projeler olduğunu savunarak, "Bizim için İzmir çok önemli ve öncelikli bir ayrıcalıktır. Seçim programlarımız dahilinde ve haricinde toplum yararına yapılacak her türlü hizmet var ise yapacağız. İzmir için açıkladığımız 1414 projelerimizi hayata geçirmeyi bizden başka siyasi parti yapamaz. Onların ne gücü ne de akılları bu projeleri yapmaya yetmez. Hükümetin hizmet hükümeti olduğu zaten milletimiz tarafından bilinen gerçektir. Ayrıca yeni yerel yönetimler yasası ile köylerde yaşayan vatandaşlarımız ile şehirde yaşayan vatandaşlarımız arasında hiçbir sorun kalmayacak aynı ölçüde hizmetler verilecektir. Bu dönem hükümetimizin İzmir'e yaptığı yatırım hiçbir zaman yapılmadı" diye konuştu.

Türkiye'nin en büyük limanı olan Kuzey Ege Konteyner Limanı'nın ikinci ihalesinin kısa zamanda gerçekleşeceğini belirten Aşlık, "Bu projenin ikinci ihalesi hayata geçtiğinde Bergama'da işsizlik sorunu ortadan kalkacak. Bergama'nın zenginliklerine bir de sanayi de eklenecek. Tarım, turizm ile ünlü olan Bergama'nın kalkınması için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Bergama çiftçisinin her konuda yüzünü güldürecek çalışmalarda bulunacağız. İzmir'e ve Bergama'ya yapacağımız yatırımları hiçbir siyasetçi yapamaz. Ne güçleri yeter nede bu kadar kafaları çalışır" dedi.

Konuşmaların ardından Aşlık ve Hasan Şahin, Bergama Ticaret Odası ve Ziraat Odası'nı ziyaret etti. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement