Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

AK Parti Yüksek Seçim Kurulu Temsilcisi Malkoç: "Bu seçimlerden de AK Parti büyük bir zaferle çıkacak"

13.03.2014 15:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Yüksek Seçim Kurulu Temsilcisi Eski Milletvekili Şeref Malkoç, "Bu seçimlerden de AK Parti büyük bir zaferle çıkacak" dedi.

Trabzon'a gelerek seçim çalışmalarına katılan Malkoç, yaklaşık on gündür tüm Trabzon'u gezerek İl Seçim Koordinasyon Merkezinin düzenlediği seçim çalışmalarına katıldığını belirterek, " Ortahisar'da belediyeyi kim alacak diye sorun yok. AK Parti Ahmet Metin Genç ile rakibine ne kadar fark atacak, bu konuşuluyor" ifadelerini kullandı.

Tüm ilçeleri dolaştığını dile getiren Malkoç, "Belediye Başkanımız Gümrükçüoğlu'nun Trabzon'un her sokağında hizmeti var. İnşallah önümüzdeki dönemde bu hizmetleri Çaykara'dan Tonya'ya, Beşikdüzü'nden Of'a kadar devam ettirecek. Artık büyükşehir belediye başkanlığını kim alacak değil, Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ne kadar fark atacak, bu konuşuluyor. Keza diğer ilçelerimiz de aynı durumdadır. Bu seçimlerden de AK Parti büyük bir zaferle çıkacak" diye konuştu.

Malkoç, Trabzon'un Türkiye'nin aynası olduğunu ifade ederek, "Söz milletindir diyen Menderes ve arkadaşlarına, rahmetli Özal ve Erbakan hocamıza, şimdi de Başbakanımız Erdoğan'a yapılmak istenen oyunların zihniyetine dersini, Trabzon sandıkta verecektir" dedi. - Trabzon

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement