Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

Yerel Seçimlere Doğru

AK Parti Yozgat Milletvekili Başer, sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti.

14.03.2014 10:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Akdağmadeni ilçesinde, sendika ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti.

Başer, Akdağmadeni Muhtarlar Derneği'nde yaptığı açıklamada, AK Parti'nin kurulduğu günden itibaren ülkenin maddi kalkınmasını gerçekleştirmek, manevi yükselişinin yollarını açmak için çalıştığını söyledi.

AK Parti'nin felsefesinin maddi kalkınmasını tamamlanmış ve manevi yücelişinin de yolunu açmış bir Türkiye olmaktan geçtiğini ifade eden Başer, şöyle konuştu:

"Türkiye'nin, güçlü bir Türkiye olması, kabil bir Türkiye ülke olması, bilge bir toplum olması için adımları hep birlikte atacağız. İnançlarımız doğrultusunda gece gündüz demeden, ideallerimiz doğrultusunda hem insanımızı hem de ülkemizi geliştireceğiz. Vatandaşlarımızın hayır duasıyla Türkiye daha yaşanılabilir bir Türkiye olacaktır. AK Parti olarak çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz.  Hızla gelişip büyüyen ülkemizde hedefimiz 2023 yılında dünyanın ekonomi sıralamasında ilk beşe girmektir. Milletvekili olarak Yozgatlının hizmetkarı olarak buradayız. Ülkemizin dört bir yanında ve Yozgat'ımızda yapılan ve yapımı devam eden yatırımlarla şehirlerimiz daha modern bir görünüme kavuşacak. Hızlı tren, havaalanı, bölge hastanemizin tamamlanmasıyla Yozgat marka şehir olma yolunda önemli bir kazanım elde edecektir."

Başer'e ziyaretlerinde Akdağmadeni Belediye Başkan adayı Suphi Daştan da eşlik etti. - Yozgat

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement