Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

AK Parti Ordu Milletvekili Hamarat: "Beddua edenler dört gözle bizim yıkılmamızı ve AK Parti'nin ayağının kaymasını beklediler"

16.03.2014 11:20

AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, "Beddua edenler dört gözle bizim yıkılmamızı ve AK Parti'nin ayağının kaymasını beklediler" dedi.

Hamarat, seçim çalışmalarını Mesudiye ilçesinde sürdürdü.

İlçede esnaf ziyareti gerçekleştiren Hamarat, daha sonra partisinin ilçe teşkilatı tarafından düzenlenen aday tanıtıp toplantısına katıldı.

Burada bir konuşma yapan Hamarat, " Türkiye'nin 12 yıl boyunca her alanda çok iyi idare edildiğini, her alanda reformlar yapıldığını, 79 yılda yapılamayanların bu 12 yıllık kısa zaman içinde yapıldığını belirtti.

Hayata geçirilen her projeleriyle gurur duyduklarını ifade eden Hamarat, şunları kaydetti:

"Bizden önceki iktidarların, yolsuzluk yapanların bu ülkede neler yaptıklarını milletimiz çok yakından gördü. Temeli atılan bir çok yatırım tamamlanamadı. Yılan hikayesine dönen ve patates deposu yapılması düşünülen Bolu tüneli, yarım kalan Karadeniz sahil yolu AK Parti iktidarınca tamamlandı. Türkiye ne zaman başını kaldırsa, kalkınmaya, zenginleşmeye başlasa bir takım odaklar bundan rahatsızlık duymakta.  Bunu Menderes döneminde yaşadık, Özal döneminde yaşadık, son olarak ta 28 Şubat sürecinde Erbakan'la yaşadık. Bu ülke bir sürü sıkıntılar çekti. Koalisyonlar dönemi yaşadı, büyük istikrasızlıklar yaşadı. Her on yılda bir darbe yapıldı bu ülkede. Çok şükür o günler geride kaldı ülkemiz her alanda büyüdü, gelişti."

Hamarat, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Beddua edenler dört gözle bizim yıkılmamızı ve AK Partinin ayağının kaymasını beklediler. Millet, iradesine sahip çıktı, meydanları tıka basa dolduruyor, sokaklar, caddeler "Erdoğan İrademdir" sesleriyle yankılanıyor.  Halk kendisine hizmetkar olan evlatlarına sahip çıkıyor. Çoğu yerde halkımız bize 30 Mart'ta bu ihanetin hesabını soracaklarını anlatıyor. Sayın Başbakanımızın bir sözü var. "Türkiye'nin yükselişini Allah'tan başka hiçbir güç engelleyemeyecektir" Buna milletimizin de inancı tamdır. Bizler de, sizlerin desteği ile bunu başaracağımıza inanıyoruz." - Ordu

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement