Yetkin: İstikrarsızlık Ülke Ekonomisini Vurdu - Son Dakika
Güncel

Yetkin: İstikrarsızlık Ülke Ekonomisini Vurdu

Yetkin: İstikrarsızlık Ülke Ekonomisini Vurdu

MÜSİAD Şanlıurfa Şube Başkanı Abdurrahman Yetkin, ekonomiyi "İstikrarsızlık Ülkeyi derinden Vurdu" sözleri ile değerlendirdi.

31.08.2015 11:05

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar MÜSİAD Şanlıurfa Şubesini ziyaret etti. Ziyarette ülkenin içinde bulunduğu siyasi atmosferin ekonomiyi olumsuz yönde etkilediği belirtildi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar tarafından gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Müstakil ve Sanayicileri İşadamları Derneği (MÜSİAD) Şanlıurfa Şube Başkanı Abdurrahman Yetkin, Gülpınar'ın ziyaretlerinden dolayı mutlu olduklarını belirterek Vekil Gülpınar'a teşekkür etti. Yetkin yapmış olduğu açıklamada, öncelikle Şanlıurfa'da asla tasvip edilmedikleri bir saldırısı sonrası hayatını kaybeden polislere Allah'tan rahmet, ailelerine sabır diledi. Yetkin, koalisyon çalışmalarının istenilen sonuçları doğurmadığını, 7 Haziran seçimlerinden bu yana oluşan istikrarsızlığın ülke ekonomisine oldukça sekte vurduğunu belirterek, özellikle Şanlıurfa'da ekonomi anlamında başlayan atağın yatırımlar noktasında aksamalara yol açtığına işaret etti. Sonuç itibariyle oluşturulan seçim hükümetinin hayırlara vesile olmasını dileyen Yetkin, 1 Kasım seçimlerinin de ülkeye, millete ve tüm İslam Alemi'ne hayırlar getirmesini temenni ettiklerini söyledi.

GÜLPINAR, GÜZEL GÜNLERİN YAKIN OLDUĞUNU SÖYLEDİ

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar ise yapmış olduğu değerlendirmede Başkan Abdurrahman Yetkin'in duygu ve düşüncelerine katıldığını, hayatını kaybeden polislere Allah'tan rahmet, yakınlarına da sabırlar dilediklerini belirterek, yaşanan olayların son bulmasını temenni ettiklerini kaydetti. Son seçimlerden bu yana oluşan istikrarsız dönemi en az kayıpla geçtiklerini dile getiren Gülpınar bu süreci başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun iyi yönetmeleriyle ülke olarak fazla hasar almadan geçtiklerini belirtti. Bundan sonraki süreçte ise yapılması gerekenin çalışmak olduğunu işaret eden Gülpınar, Haziran seçimlerinde yapılan hatalardan dersler çıkartılarak önlerine bakacaklarını, güzel günlerin çok uzak olmadığını da belirterek, katılım sağlayan MÜSİAD Şube Başkanı Abdurrahman Yetkin ve MÜSİAD Üyeleri'ne teşekkür etti.

Sohbet ortamında geçen ziyarette MÜSİAD Üyeleri'nin, seçimler öncesinde yaşanan koalisyon çalışmaları, yine yaşanan terör olayları ve kentin sosyo-ekonomik sorunlarıyla ilgili sorularına cevap veren Vekil Gülpınar'a MÜSİAD'ın çalışmalarından olan Çerçeve Dergisi ve 25.Yılında MÜSİAD isimli kitabın takdiminden sonra çekimi yapılan toplu fotoğrafla ziyaret sonlandırıldı.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Yetkin: İstikrarsızlık Ülke Ekonomisini Vurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement