Yılbaşı Yoğunluğu Turizmcilerin Yüzünü Güldürdü - Son Dakika
Güncel

Yılbaşı Yoğunluğu Turizmcilerin Yüzünü Güldürdü

Türkiye'nin önemli kayak merkezlerinden Cıbıltepe Kayak Merkezi'nde, yerli ve yabancı turistlerin gelmesiyle yeni yıl yoğunluğu yaşanıyor.

31.12.2014 15:39

Türkiye'nin önemli kayak merkezlerinden Cıbıltepe Kayak Merkezi'nde, yerli ve yabancı turistlerin gelmesiyle yeni yıl yoğunluğu yaşanıyor.

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde aralıklarla devam eden kar yağışının ardından 2 bin 634 rakımlı Cıbıltepe Kayak Merkezi'ndeki 2. etap pistlerde kar kalınlığı 45 santimetreye ulaştı.

Sarıçam ağaçları arasında yer alan ve uzun kayak pistleriyle turistlerin gözde mekanları arasında bulunan kayak merkezi, yılbaşı tatilini kayak yaparak geçirmek isteyenlerin ilgi odağı oldu.

Özellikle Azerbaycan, İran ve Rusya gibi ülkeler ile Ankara ve İstanbul başta olmak üzere çeşitli illerden gelen turistlerin tatilini geçirdiği merkezdeki otellerde doluluk oranı da yüzde 100'e ulaştı.

Kayak merkezinde hizmet veren bir otelin Genel Müdürü Semih Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yılbaşı için bütün hazırlıkların tamamlandığını ifade etti.

Yılbaşı tatilini geçirmek üzere otellerde konaklayan misafirlerin vakit kaybetmeden kayak yaptığını anlatan Yılmaz, "Burada kayak için mükemmel bir ortam var. Yılbaşı olması nedeniyle de kayak merkezi cıvıl cıvıl. Bütün otellerde hazırlıklar tamamlandı. Akşam olduğunda müzik ve eğlence programlarımız başlayacak. Ayrıca gece havai fişek ve meşaleli kayak gösterilerimiz olacak. Konuklarımıza en güzel yılbaşını burada geçirmeleri için hizmette sınır tanımayacağız" dedi.

Kayak hocası Serdar Üstündağ da kayak keyfini en üst düzeyde yaşamak isteyenlerin Sarıkamış'a gelmesi gerektiğini belirterek, kayak pistlerinin yaz bakımlarının çok iyi yapıldığını ve güzel bir zemin oluştuğunu kaydetti. - Kars

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yılbaşı Yoğunluğu Turizmcilerin Yüzünü Güldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement