Yıldız: "Türkiye, Kamburlarından Kurtarılmak Zorunda" - Son Dakika
Güncel

Yıldız: "Türkiye, Kamburlarından Kurtarılmak Zorunda"

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Genel görüntüler- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'ın konuşması- Zile ilçesinde seçim koordinasyon merkezi açılışı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız: - "Türkiye, kamburlarından kurtarılmak zorunda.

16.05.2015 03:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Genel görüntüler- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'ın konuşması- Zile ilçesinde seçim koordinasyon merkezi açılışı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız: - " Türkiye, kamburlarından kurtarılmak zorunda. Bunlardan bir tanesi çözüm süreciyle PKK terörünün bitirilme işidir"- "Kim Türkiye'nin kalkınmasına, büyümesine mani olursa o bizim karşımızdadır" Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, "Türkiye, kamburlarından kurtarılmak zorunda. Bunlardan bir tanesi çözüm süreciyle PKK terörünün bitirilme işidir" dedi.Yıldız, Tokat'ın Zile ilçesinde seçim koordinasyon merkezi açılışında yaptığı konuşmada, herkesin Miraç Kandili'ni tebrik etti.Genel seçimlerin yaklaştığını belirten Yıldız, vaatlere oy verilmediğini aksi halde Cem Uzan'ın vaatlerinin iş yapması gerektiğini söyledi.Çözüm sürecine değinen Bakan Yıldız, şunları kaydetti: "Türkiye, kamburlarından kurtarılmak zorunda. Bunlardan bir tanesi çözüm süreciyle PKK terörünün bitirilme işidir. Bununla alakalı yeni yeni tehditler ortaya çıkmaya başladı. Kusura bakmayın bunlara da biz pabuç bırakmayız. Şimdi Selahattin Demirtaş çıkmış, 'Eğer 7 Haziran seçimlerinde sandıkta bu barajı aşamazsam sivil itaatsizlik başlatacağım' diyor. Sen şimdi ne demek istiyorsun açıkça söyle bakalım. İsyan mı çıkartacaksın? 'TBMM'ye giremedim' diye Diyarbakır'da meclis mi kuracaksın?" "Paralel yapı"nın Diyarbakır'da HDP'li Belediye Başkanı ile görüştüğünü ifade eden Bakan Yıldız, "Görüşebilirler ama niye gizli saklı yapıyorsunuz? Bir sıkıntınız yoksa niye gizli saklı yapıyorsunuz? Belediyenin arka kapısından giriyorsunuz. Bizim hiç mi kuralımız yok, hiç mi kutsalımız yok? Bakın, kim Türkiye'nin kalkınmasına, büyümesine mani olursa o bizim karşımızdadır. CHP ile işbirliği yapıyorsunuz, MHP ile işbirliği yapıyorsunuz, hadi buraya kadar anladık. Niye HDP ile de işbirliği yapıyorsunuz? Size böyle mi öğrettiler" şeklinde konuştu.

Yıldız: "Türkiye, Kamburlarından Kurtarılmak Zorunda"
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yıldız: 'Türkiye, Kamburlarından Kurtarılmak Zorunda' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Boşnak: DOĞRU SÖYLÜYOR KENDİ FAKİRLİK KAMBURLARINI MİLLETE YÜKLEDİLER DİNİ İMANI MİLLETE NAKİTİ ALTINI CEPLERİNE ONDAN SONRA BİZ TÜRKİYEYİ UÇURDUK 70 milyonun 15 milyonu uçtu geri kalan EMRAHLA CEYLANA DÖNDÜ PARASIZLIKTAN GÖZYAŞLARINI SİLECEK MENDİL ALAMIYORLAR SİZ HALA KONUŞUYORSUNUZ 1 0 Yanıtla

Advertisement