Yılmaz: "Hafif Raylı Sistem Atakum'a Can Verdi" - Son Dakika
Yerel

Yılmaz: "Hafif Raylı Sistem Atakum'a Can Verdi"

Yılmaz: "Hafif Raylı Sistem Atakum\'a Can Verdi"

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Atakum ilçesi Kurupelit Mahallesi’nde düzenlenen açık hava mitingine katıldı.

25.03.2014 10:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Atakum ilçesi Kurupelit Mahallesi'nde düzenlenen açık hava mitingine katıldı.

Mahalle sakinlerinin coşkulu karşılaması sebebiyle duygulu anlar yaşayan Başkan Yılmaz, vatandaşlara gösterdikleri ilgi ve destekten dolayı teşekkür etti. Atakum'u gelişmeye çalışan ilçe konumundan alıp her türlü imkana sahip ve kendi kendine yeten modern bir şehir görünümüne kavuşturduklarını hatırlatan Başkan Yılmaz, 30 Mart'tan sonra start vereceği projeler hakkında da bilgi verdi.

Eski AK Parti Milletvekilleri Musa Uzunkaya, Birnur Şahinoğlu, Atakum Belediye Başkan Adayı İshak Taşçı, Atakum İlçe Başkanı Ömer Faruk Şahin, Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili ve Atakum Meclis Üyesi Adayı Turan Çakır'ın da katıldığı Kurupelit açık hava mitingi büyük bir coşku içinde geçti.

Kurupelit sakinlerine hitap eden Başkan Yılmaz, son yıllarda Atakum'da hayata geçirdikleri büyük projelerle ilçedeki değişim ve dönüşümü hızlandırdıklarını söyledi. Hafif Raylı Sistem projesinin Atakum'a adeta can verdiğini ifade eden Başkan Yılmaz, yeni bulvarlar, caddeler ve çevre yolunun da ilçenin değerine değer kattığının altını çizdi. Atakum için mega proje olan Bandırma Müze Gemisi-Yörükler Kuş Cenneti turistik sahil yolu projesinin yapımını hızlandıracaklarını söyleyen Başkan Yılmaz, 52 kilometrelik projenin tamamlanmasıyla turizm gerdanının ilçeye farklı bir değer katacağını vurguladı.

"ATAKUM'UN GELECEĞİ İÇİN PARTİCİLİĞİ BİR KENARA BIRAKALIM"

Mahalle sakinlerinden Atakum'da İshak Taşçı'yı belediye başkanı seçmelerini isteyen Başkan Yılmaz, "Hizmet ve yatırımlarımızı gerektiği kadar hızlandıramıyoruz. Buranın belediye başkanı başka bir partiye mensup olduğu için adeta tek elle yapmaya çalışıyorum. Atakum'u bu durumdan kurtarmalısınız. Particilikten çıkıp Atakum'un menfaatleri için, çocuklarımızın geleceği için bize yardımcı olun. Bizi birbirimizden ayırmayın. El ele verebilirsek o zaman yatırımlarımızı, projelerimizi daha hızlı şekilde yaparız. Atakum, o zaman geleceğe daha çabuk ulaşır. Seçime az kaldı. 30 Mart sabahına kadar biraz daha gayret edelim. Kapı kapı dolaşıp insanlarımıza bu derdimizi anlatalım" ifadelerini kullandı.

GENÇ SİYASETÇİLERDEN BAŞKAN YILMAZ'A SEÇİM DESTEĞİ

Başkan Yılmaz, 5 ayrı ülkeden gelerek partisinin Kurupelit mitingine katılan genç siyasetçileri parti otobüsünde kabul etti ve onlarla sohbet etti. AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Dış İlişkiler Başkanlığı tarafından düzenlenen Yerel Seçim Tecrübe Paylaşımı Programı kapsamında 5 ülkeden Samsun'a gelen siyasi partilerin gençlik kolları temsilcileri, Kurupelit'teki açık hava mitingine gelerek Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ile görüştü. Seçim otobüsünde gerçekleşen görüşmede yabancı siyasi parti temsilcileri, Başkan Yılmaz'a başarılar diledi.

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Dış İlişkiler Koordinatörü Merve Aslaner'in nezaretinde Makedonya, Sırbistan, İngiltere, İtalya ve Azerbaycan'dan gelen siyasi partilerin gençlik kolları temsilcilerini seçim konuşmasının ardından otobüste misafir eden Başkan Yılmaz, genç siyasetçilere Samsun'u anlattı.

Seçimin ardından kendilerini Samsun'da ağırlamaktan mutluluk duyacağını ifade eden Başkan Yılmaz, "15 yıldır Samsun'a tırnaklarımla çalışarak hizmet ediyorum. 4. kez de seçime giriyorum. Gördüğünüz gibi mitinglerimiz çok canlı ve coşkulu geçiyor. 30 Mart seçimlerinin sonucunu gerek anketlerden gerekse kamuoyu araştırmalarından görüyor, biliyoruz. Biz seçimin birinci partisiyiz. Seçimle ilgili bir kaygımız endişemiz yok ama seçimi daha yüksek oyla kazanmak istiyoruz. Seçimi yüksek oyla kazanıp partimizin gücünü ispatlamak istiyoruz. Buna yönelik gayretlerimizi ortaya koyarken kibir ve gurur içinde hareket etmiyoruz. Bütün enerjimizi kullanıyoruz. Sizi burada görmüş olmaktan çok mutlu oldum" şeklinde konuştu.

Samsun'u gelişmiş ve modern bir şehir olarak bulduklarını dile getiren genç siyasi parti temsilcileri, Başkan Yılmaz'a; "Başarılı çalışmalara imza atmışsınız. Samsunlular da sizi çok seviyor. Sizin ve ekibinizin sayesinde Samsun'u çok şanslı bir kent olarak görüyoruz. Çalışmalarınızın ve başarılarınızın devamını diliyoruz" dediler. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yılmaz: 'Hafif Raylı Sistem Atakum'a Can Verdi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement