Yozgat'ta Kar Yağışı Etkili Oldu: 30 Köy Yolu Ulaşıma Kapandı - Son Dakika
Güncel

Yozgat'ta Kar Yağışı Etkili Oldu: 30 Köy Yolu Ulaşıma Kapandı

Yozgat\'ta Kar Yağışı Etkili Oldu: 30 Köy Yolu Ulaşıma Kapandı

Yozgat'ta son iki gündür aralıklarla devam eden kar yağışı şiddetini artırdı.

06.01.2015 12:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yozgat'ta son iki gündür aralıklarla devam eden kar yağışı şiddetini artırdı. Yüksek kesimlerde kar kalınlığı 15 santime ulaştı. Kırıkkale'de ise 2 ilçede okullar 1 gün tatil edilirken, iki ilçede taşımalı eğitime bugün için ara verildi.

Yozgat şehir merkezinde beklenen kar yağışı iki gündür aralıklarla devam ediyor. Akşam saatlerinde hava sıcaklığının düşmesiyle birlikte etkisini azaltan yağış, sabah tekrar başladı. Şehir merkezini beyaza bürüyen yağışla birlikte belediye ekipleri cadde ve sokaklarda kar temizleme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kar yağışına rağmen yolların trafiğe açık olması, öğrencilerin okullarına gitmesini engellemezken, taşalı eğitim sistemine dahil olan köy yolları Özel İdare ekiplerinin çalışmalarıyla kardan temizleniyor.

30 KÖY YOLU KAPANDI

Kar yağışının etkili olduğu Çekerek ilçesinde, 30 köy yolu ulaşıma kapandı. Özel İdare ekiplerinin yol açma çalışmalarının aralıksız devam ettiği ilçede, ulaşıma bağlı olarak taşımalı eğitim sisteminde aksamalar yaşandı.

KIRIKKALE'NİN 2 İLÇESİNDE OKULLAR TATİL

Kar yağışı ve olumsuz hava muhalefeti nedeniyle Kırıkkale'nin Balışeyh ve Sulakyurt ilçelerinde eğitime bugün ara verildi. Balışeyh ve Sulakyurt kaymakamlıklarından yapılan açıklamada, yoğun kar yağışı ve hava şartlarının hayatı olumsuz etkilemesi nedeniyle ilçe merkezi ve bağlı köylerdeki okullarda eğitime 1 gün ara verildiği belirtildi. Keskin ve Bahşılı ilçelerinde ise taşımalı eğitime bir gün ara verildiği belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yozgat'ta Kar Yağışı Etkili Oldu: 30 Köy Yolu Ulaşıma Kapandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement