Yüksekova'daki Terör Operasyonları - Son Dakika
Güncel

Yüksekova'daki Terör Operasyonları

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: -Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Meclis Başkanı Nedim Selçuk'un konuşması Yüksekova'daki terör operasyonları Yüksekova TSO Meclis Başkanı Selçuk: "İlçemizdeki tüccar, sanayici ve esnafımızın bankalarla ilgili büyük sorunları bulunmaktadır.

28.04.2016 16:09

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

- Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Meclis Başkanı Nedim Selçuk'un konuşması Yüksekova'daki terör operasyonları

Yüksekova TSO Meclis Başkanı Selçuk:

"İlçemizdeki tüccar, sanayici ve esnafımızın bankalarla ilgili büyük sorunları bulunmaktadır. Bankalara olan kredi taksitlerini ödeyemedikleri için birçoğunun banka sicili bozulduğu gibi birçoğu da icralık oldu"

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, "Jandarma Uzman Çavuş Ramazan Gülle Operasyonu" kapsamında 13 Mart'ta ilan edilen sokağa çıkma yasağıyla ilgili basın açıklaması yapan Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Meclis Başkanı Nedim Selçuk, yasak süresince ilçe esnafının sıkıntılar yaşadığını söyledi.

Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) Toplantı Salonunda gazetecilere açıklama yapan Selçuk, ilçede 48 gündür sokağa çıkma yasağının uygulandığını anımsatarak, Yüksekova Vergi Dairesine bağlı 5 bin 100 vergi mükellefinin, sokağa çıkma yasağı nedeniyle mağdur olduğunu söyledi.

Yüksekova TSO'ya bağlı 2 bin 400 üye olduğunu ifade eden Selçuk, "Odamıza kayıtlı 2 bin 400 üye, esnaf ve sanatkarlar odasına kayıtlı bin 300, şoförler ve otomobilciler odasına kayıtlı 800 esnafımız mağdur durumdadır. İlçemizde bulunan tüccar sanayici ve esnafımızın bankalar ile ilgili büyük sorunları bulunmaktadır. Bankalara olan kredi taksitlerini ödeyemedikleri için birçoğunun banka sicili bozulduğu gibi birçoğu da icralık oldu. Bu süreçte üyelerimize gösterdikleri maddi ve manevi alakadan dolayı, bazı banka şubeleri ile Hakkari ve Van'daki esnaflara teşekkür ederiz" diye konuştu.

Selçuk, esnafın mağduriyetinin giderilmesi için yetkililerden destek istedi.

Yüksekova\'daki Terör Operasyonları
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yüksekova'daki Terör Operasyonları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement