Yurtta Asayiş - Son Dakika
Yerel

Yurtta Asayiş

Akçakoca ilçesinde, serinlemek için ağabeyi ile denize giren çocuk kayboldu.

18.07.2015 19:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akçakoca ilçesinde, serinlemek için ağabeyi ile denize giren çocuk kayboldu.

Çayağzı mevkisinde ağabeyi Fatih Çelik ile denize giren Ahmet Çelik (15), bir süre sonra suda çırpınmaya başladı. Kardeşini kurtarmaya çalışan Fatih Çelik, boğulma tehlikesi atlatınca kendi imkanlarıyla kıyıya çıktı. Bu sırada Ahmet Çelik, dalgaların arasında gözden kayboldu.

Çelik'in bulunması için polis, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, Sahil Güvenlik, Akçakoca Belediyesi ve Düzce Arama Kurtarma ekipleri çalışma başlattı.

Bu arada, ilçede gün içerisinde farklı mevkilerde iki kişinin daha boğulma tehlikesi geçirdiği, söz konusu kişilerin çevredekiler tarafından kurtarılarak hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Şanlıurfa'da boğulma

Hilvan ilçesinde Fırat Nehri'ne giren kişi boğuldu.

İlçeye 25 kilometre mesafedeki Görgür Mahallesi'nde serinlemek için arkadaşlarıyla nehre giren 16 yaşındaki İbrahim Saçan, bir süre sonra suda çırpınmaya başladı.

Saçan'ın gözden kaybolması üzerine çevredekiler durumu polise bildirdi. Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğüne bağlı su altı arama ve kurtarma ekiplerinin bölgede yürüttüğü iki saatlik çalışmanın ardından Saçan'ın cansız bedeni sudan çıkarıldı.

Ceset, incelemenin ardından Hilvan Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Bingöl'de derede boğulma

Bingöl'de serinlemek için dereye giren genç boğuldu.

Arkadaşları ile serinlemek için merkeze bağlı Çayboyu köyü yakınında Gayt Deresi'ne giren Recep Baykara (15), bir süre sonra suda çırpınmaya başladı. Baykara'nın gözden kaybolması üzerine çevredekiler durumu ilgililere haber verdi.

Yapılan aramada Baykara'nın cesedi sudan çıkarıldı. Ceset, Bingöl Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Elinde maytap patlayan çocuğun parmağı koptu

Batman'ın Hasankeyf ilçesinde elinde maytap patlayan çocuğun iki parmağı koptu.

İlçede arkadaşlarıyla oynayan 14 yaşındaki M.A'nın elindeki maytap patladı. Sol elinin iki parmağı kopan çocuk, Batman Bölge Devlet Hastanesindeki müdahalenin ardından Diyarbakır'a sevk edildi.

Bu arada, kentte 2 gün içerisinde maytap patlaması sonucu çeşitli yerlerinden yaralanan 15 çocuğun Batman Bölge Devlet Hastanesine getirildiği öğrenildi.

Boğulma tehlikesi geçirdi

Trabzon'da boğulma tehlikesi geçiren kişi tedavi altına alındı.

Arsin ilçesine bağlı Yeşilyalı Mahallesi'nde serinlemek için denize giren 23 yaşındaki Burak Usta, boğulma tehlikesi geçirdi. Durumu fark eden arkadaşları tarafından sudan çıkartılan Usta, 112 Acil Servis ekibince Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesine kaldırıldı.

Usta'nun sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yurtta Asayiş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement