Yurtta Asayiş - Son Dakika
Güncel

Yurtta Asayiş

Yurtta Asayiş

İzmir'in Menemen ilçesinde bir marketten hırsızlık yapan 2 zanlı, iş yerindeki güvenlik kamerası görüntülerinden kimlikleri tespit edilerek gözaltına alındı.

06.12.2016 13:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Menemen ilçesinde bir marketten hırsızlık yapan 2 zanlı, iş yerindeki güvenlik kamerası görüntülerinden kimlikleri tespit edilerek gözaltına alındı.

Seyrek Mahallesi'ndeki bir marketten hırsızlık yapıldığı ihbarı üzerine olay yerine giden İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, markette inceleme yaptı.

İş yerinin güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen ekipler, görüntülerden zanlıların kimliklerini tespit etti. Ekipler, 4 ayrı hırsızlık şüphelisi olduğu belirlenen D.G. ve Y.K'yı operasyonla yakaladı.

İşlemlerin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Öte yandan iş yerinin güvenlik kameralarınca kaydedilen görüntülerde, zanlıların iş yerine girişleri, aldıkları mallarla marketten kaçma anı yer aldı.

Kayseri'deki uyuşturucu operasyonu

Kayseri'de uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 7 kişi tutuklandı. Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şubesi ekiplerinin, uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonunda gözaltına alınan M.K, R.D, C.Ö, O.G, H.K, Y.B. ve C.Y'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edilen şüpheliler, mahkemece tutuklandı.

Zanlılarla birlikte 250 gram bonzai, 325 gram metamfetamin ve 128 gram esrar ele geçirilmişti.

Bursa'da bir kişi evinde ölü bulundu

Bursa'nın merkez Nilüfer ilçesinde, yalnız yaşayan bir kişi evinde ölü bulundu.

Yüzüncüyıl Mahallesi'ndeki evinde yalnız yaşadığı öğrenilen İbrahim K'yi (38) telefonla arayan ağabeyi, kardeşine ulaşamadı. Bunun üzerine söz konusu eve giden ağabey, kardeşini yerde hareketsiz halde buldu.

Olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ekipleri, İbrahim K'nin yaşamını yitirdiğini belirledi.

Polis ekiplerince evde yapılan aramada, bir miktar uyuşturucu madde ve uyuşturucu kullanımına yarayan malzemeler bulundu.

İbrahim K'nin cesedi, güvenlik güçlerince yapılan incelemelerin ardından otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

İzmir'de tarihi eser operasyonu

İzmir'in Menderes ilçesinde düzenlenen operasyonda, Roma dönemine ait olduğu değerlendirilen 38 madeni para, bir el yazması Arapça kitap, bir çift deri çarık ayakkabı ve 2 tabanca ele geçirildi.

Menderes İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, B.D'nin evinde tarihi eser sakladığı ve bu eserleri satmaya çalıştığı istihbaratı üzerine çalışma başlattı.

Operasyonda B.D. gözaltına alınırken, şüphelinin evinde yapılan aramada Roma dönemine ait olduğu değerlendirilen 38 madeni para, bir el yazması Arapça kitap, bir çift deri çarık ayakkabı ve 2 tabanca bulundu.

Bulunan tabancalar incelenmek üzere kriminal laboratuvarına diğer malzemeler ise İzmir Kültür Turizm Müze Müdürlüğüne teslim edildi.

Bursa'da uyuşturucu operasyonları

Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında, 4 kişi gözaltına alındı.

Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucuyla Mücadele Şubesi ekipleri, T.D. (27), L.D. (18) ve V.Ö'nün (18) uyuşturucu madde satışı yaptığını tespit etti.

Bunun üzerine harekete geçen ekipler, Kuruçeşme Mahallesi'nde şüphelilere ait adreslere operasyon düzenledi. 100 gram sentetik kannabinoid ve bir miktar esrar ele geçirilen operasyonda, T.D, L.D. ve V.Ö'yü gözaltına alındı.

Öte yandan, aynı mahallede Y.Y'ye (39) ait adreste de 110 gram esrar ele geçirildi. Ekiplerce Y.Y. de gözaltına alındı.

Zanlılar, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

İzmir'de uyuşturucu operasyonu

İzmir'in Aliağa ilçesindeki uyuşturucu operasyonunda 5 kilogram esrar ele geçirildi.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucu imalatı ve ticareti yaptığı yapan kişilere yönelik çalışma kapsamında, Samurlu Mahallesi'ndeki bir atölyeye operasyon düzenledi.

Aliağa İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekiplerin de yer aldığı baskında, 5 kilogram esrar ve bir hassas terazi ele geçirildi.

Olayla ilgili iş yeri sahibi M.K. gözaltına alındı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yurtta Asayiş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement