Yurtta Kış - Son Dakika
Yerel

Yurtta Kış

Siirt'te etkili olan kar ve tipi nedeniyle vatandaşların yolda mahsur kalmasının önlenmesi amacıyla kapatılan Siirt Şırnak karayolu ulaşıma açıldı.

10.01.2015 16:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siirt'te kar ve tipi nedeniyle tedbir amaçlı kapatılan Siirt- Şırnak karayolu ulaşıma açıldı.

Karayolları 94. Şube Şefi Sabahattin Direk, AA muhabirine, Breni mevkisinde etkili olan kar ve tipi nedeniyle vatandaşların yolda mahsur kalmasının önlenmesi için 3 gün önce kapatılan karayolunun ulaşıma açıldığını söyledi.

Siirt-Şırnak karayolunda buzlanma tehlikesi olduğuna dikkati çeken Direk, bölgede ekiplerinin gece gündüz çalıştıklarını ifade etti.

Siirt ve Cizre karayolları ekibinin çalışması sonucunda yolun güvenli bir şekilde ulaşıma açıldığını belirten Direk şöyle dedi:

"Şu an sürücülerimiz Siirt-Şırnak karayolunu kullanabilir. Bu güzergahı kullanan vatandaşların buzlanmaya dikkat etmelerini istiyoruz. Kesinlikle kar tipi lastik ve zincir olmadan yola çıkmamalarını rica ediyoruz. Ekiplerimiz bölgede yolun tekrardan trafiğe kapanması için çalışıyor."

Direk, Şirvan yol ayrımı Cevizlik grup köy yollarının açılması için de çalışmaların devam ettiğini sözlerine ekledi.

Siirt İl Özel İdare Genel Sekteri Recep Güldoğan da Baykan, Şirvan, Pervari ve Eruh'ta 70 köy yolunun kar nedeniyle ulaşıma kapandığını, ekiplerin söz konusu bölgedeki çalışmalarının sürdüğünü bildirdi. - Siirt

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yurtta Kış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement