Zehra Taşkesenlioğlu: "Terör Bu Toprakları Terk Edecek " - Son Dakika
Yerel

Zehra Taşkesenlioğlu: "Terör Bu Toprakları Terk Edecek "

Zehra Taşkesenlioğlu: "Terör Bu Toprakları Terk Edecek "

AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, seçim çalışmalarını Erzurum Köprüköy ilçesinde devam etti.

25.10.2015 14:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, seçim çalışmalarını Erzurum Köprüköy ilçesinde devam etti.

Zehra Taşkesenlioğlu, Köprüköy'ün Yağan Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelerek, siyasi konjonktür ve 1 Kasım genel seçimlerinin önemini anlattı.

Taşkesenlioğlu "AK Parti'nin siyasi anlayışının din, dil, ırk ayrımı olmadan bütün kesimi kucaklayıcı olduğunu belirten Taşkesenlioğlu, 7 Haziran seçimleri öncesi AK Parti'nin oylarındaki düşüşündeki nedenleri anlatan Taşkesenlioğlu, "7 Haziran'dan sonra ortaya çıkan siyasi görünümü ebetteki halkımız istedi. Ama özellikle Erzurum'da ki oy kaymalarındaki tek sebep, terör örgütünün tehditleridir. Özellikle Güney ilçelerinde yaşayan vatandaşlarımızın istemeyerek oylarını terör örgütünün siyasi uzantısına vermek istedi. Tabii bu bölgedeki bir kısım seçmende oy verdikleri partiyi meclise taşıyarak, huzura katkı sağlaması amacıyla oy verdi" dedi

KÖPRÜKÖY TERÖR OLAYLARININ BİTMESİNİ İSTİYOR

Köprüköy'de kahvehanede vatandaşlarla bir araya gelen Taşkesenlioğlu istek ve temennileri dinledi. Köy halkının su kanalı yapımı isteğinin yerine getirilmesi için ilgili kurum ve kuruluşu telefonla arayan Taşkesenlioğlu, söz konusu isteğin en kısa sürede çözüme kavuşturulacağını söyledi. Son günlerdeki artan terör olaylarından dolayı endişe duyduklarını dile getiren vatandaşlara konuşan Taşkesenlioğlu, Türkiye'nin Suriye ye çevrilmek istendiğinin farkında olduklarını belirterek, "Ülkemizi kaos ortamına sokmak isteyenlere karşı hiçbir dönem yapılmayan mücadeleyi devletimiz bu dönem yapmaktadır. Dört bir yanımız ateş çemberi iken içerdeki hain oluşumlarla da mücadele içindeyiz.Siz değerli halkımızın huzuru ve refahı için gerekli mücadele yapılmaktadır" diye konuştu.

Soğuksu mahallesinde sokak lambalarının çalışmadığını belirten mahalle sakinleri Taşkesenlioğlu, konuyla ilgili yetkililerle görüşüp bilgi alarak, en kısa sürede çözüme kavuşturulma sözünü vererek, baraj projesi bittiğini ve Haziran'da baraj inşaatının başlayacağını kaydetti.

Köprüköy Kıyıkonak mahallesinde vatandaşlar bir araya gelen Taşkesenlioğlu, köprü çalışmalarının başladığını ve ihalesinin yapıldığını söyledi.

Köprüköy'ün Kayabaşı Mahallesi'nde taziye ziyaretinde bulunan Taşkesenlioğlu Şeyh Abdülkerim Efendi türbesini ziyaret etti. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Zehra Taşkesenlioğlu: 'Terör Bu Toprakları Terk Edecek ' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement