Zonguldak Şemdinli'de Şehit Olan Uzman Çavuşun Zongaldak'taki Ailesine Acı Haber Ulaştı - Son Dakika
Güncel

Zonguldak Şemdinli'de Şehit Olan Uzman Çavuşun Zongaldak'taki Ailesine Acı Haber Ulaştı

Zonguldak Şemdinli\'de Şehit Olan Uzman Çavuşun Zongaldak\'taki Ailesine Acı Haber Ulaştı

Şemdinli'de şehit olan uzman çavuşun Zongaldak'taki ailesine acı haber ulaştıHakkari'nin Şemdinli İlçesi'nde PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan 22 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Okan Korkut'un Zonguldak'taki ailesine acı haber ulaştı.

31.05.2016 14:07

Şemdinli'de şehit olan uzman çavuşun Zongaldak'taki ailesine acı haber ulaştı

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'nde PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan 22 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Okan Korkut'un Zonguldak'taki ailesine acı haber ulaştı.

Şehidin Zonguldak'ın Devrek İlçesi Karşıyaka Mahallesi'ndeki baba evine acı haberi Devrek Kaymakamı Yakup Güneyverdi, İl Jandarma Komutanı Haluk Selvi, Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci ve Devrek İlçe Emniyet Müdürü Ferdi Kuyu verdi. Haberin verilmesiyle şehidin inşaat işçisi babası Necati ile ev kadını annesi Neriman Korkut, sinir krizi geçirdi. Korkut çifti, hazır bekletilen ambulansla Devrek Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Gözyaşlarına boğulan şehidin ağabeyi Gökhan Korkut ile evli kardeşi Gülcan Başpınar'ı yakınları ve sağlık ekipleri teselli etmeye çalıştı.

Bekar olan Okan Korkut'un Tunceli'de vatani görevini yaptıktan sonra 6 ay önce uzman çavuş olduğu öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Zonguldak Şemdinli'de Şehit Olan Uzman Çavuşun Zongaldak'taki Ailesine Acı Haber Ulaştı - Son Dakika


Advertisement