Engin Altan Düzyatan’dan Aşka Veda Cümlesi! - Son Dakika
Kültür Sanat

Engin Altan Düzyatan’dan Aşka Veda Cümlesi!

Engin Altan Düzyatan’dan Aşka Veda Cümlesi!

Engin Altan Düzyatan'ın, Başrollerini Berrak Tüzünataç İle Paylaştığı Yeni Filmi "Bir Avuç Deniz"De; Kavga Sahnesinin Sonunda Sorduğu "Arabayı Kullanabilecek Misin?"

14.02.2011 23:29  Güncelleme: 15:51

2011'in en iddialı filmleri arasında yer alan ve 11 Mart'ta izleyici karşısına çıkacak "Bir Avuç Deniz"; şu sıralar 300 sinema salonunda birden gösterilen fragmanıyla özellikle gençler arasında konuşulmaya başlandı. Fragmanda Engin Altan Düzyatan'ın (Mert), sevgilisi Zeynep Özder'den (Dilek) ayrıldığı sahne, internet bloglarına göre büyük ilgi görüyor.

Fragmanda Zeynep Özder, sevgilisi rolündeki Engin Altan Düzyatan'ın ayrılık konusundaki kararsızlığı üzerine "Dilek git!, Dilek gitme! Ne bu? Git mi, gitme mi?" sorusuyla tepki veriyor. Engin Altan Düzyatan'ın, uzun süre sessiz kaldıktan sonra "Arabayı kullanabilecek misin?" sorusuyla verdiği yanıt, şimdiden "sevgiliden ayrılmanın yeni cümlesi" olarak anılmaya başlandı.

Başrollerini, Engin Altan Düzyatan ile Berrak Tüzünataç'ın paylaştığı filmde; usta oyuncular Ayda Aksel, Can Gürzap'ın yanı sıra Zeynep Özder, Tuğrul Tülek, Ahu Yağtu gibi son dönemde parlayan isimler de rol alıyor.

Senaristliğini ve yönetmenliğini Leyla Yılmaz'ın üstlendiği, güçlü senaryosu, muhteşem görüntüleri ve etkileyici diyaloglarıyla dikkat çeken "Bir Avuç Deniz", 11 Mart 2011, Cuma gününden itibaren vizyonda!

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Engin Altan Düzyatan’dan Aşka Veda Cümlesi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement